banner209

banner177

banner193

BURSA İL EMNİYET MÜDÜRÜ, SABİT AKIN ZAİMOĞLU OLDU

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Bursa İl Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu oldu.

BURSA 02.08.2023, 16:34
BURSA İL EMNİYET MÜDÜRÜ, SABİT AKIN ZAİMOĞLU OLDU

Emniyet Müdürlükleri Kararnamesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri gereği Emniyet Genel Müdürlüğü personelinin görev yerlerinde değişiklik yapıldı. Kararname ile 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atama yapılırken, 52 ilin emniyet müdürü değişti. İstihbarat Daire Başkanı Dr. Sabit Akın Zaimoğlu, Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne atandı. 

SABİT AKIN ZAİMOĞLU KİMDİR ?

1988 yılında Polis Koleji'nden ve 1992 yılında Polis Akademisi'nden mezun olan Zaimoğlu, Eğitimini tamamladıktan sonra İstihbarat Daire Başkanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, Özel Güvenlik, Çocuk Şube ve Asayiş birimlerinde; Bursa, Diyarbakır, Konya ve Adana olmak üzere Türkiye’nin birçok farklı noktasında hizmet verdi. Sonraki yıllarında yurtdışında inceleme ve araştırma görevlerine atanan Zaimoğlu, İngiltere, Amerika Birleşik Devletleri, Hollanda, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin, İran ve Malta’da uzun süren araştırmalara imza attı.  Teknik Takip, Lider Yöneticilik ve Durum Eğitimi alanlarında uluslararası eğiticilik deneyimine sahip olan Zaimoğlu, Yeraltı Yıkıcı Faaliyetler ile Mücadele, Temel İstihbarat, Lider Yöneticilik, Değişim ve Sürekli Gelişim Stratejileri, Yaşam Koçluğu, Orta Kademe ve Yüksek Kademe Yöneticilik alanlarında eğitim ve deneyim sahibidir.

Kariyeri boyunca İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Valilik makamlarınca çeşitli taltif ve takdirname belgeleriyle ödüllendirilen Sabit Akın Zaimoğlu, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 07 Mayıs 2024
İmsak 04:09
Güneş 05:49
Öğle 13:05
İkindi 16:57
Akşam 20:12
Yatsı 21:44
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P