banner204

banner177

banner193

banner205

BURSA PERDER VE HAYAT HASTANESİ’NDEN ‘SAĞLIKLI’ İŞ BİRLİĞİ

Bursa’da yerel market zincirlerinin çatı kuruluşu Bursa PERDER, üyelerinin avantajlı sağlık hizmetlerinden yararlanması amacıyla Hayat Hastanesi ile iş birliği protokolünü imzaladı.

BURSA 23.01.2022, 11:01
BURSA PERDER VE HAYAT HASTANESİ’NDEN ‘SAĞLIKLI’ İŞ BİRLİĞİ

Bursa Perakendeciler Derneği (Bursa PERDER) Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Kılıç ve PERDER üyeleri ile Bursa Hayat Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fatih Özkul, Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Özkul, Sağlık Turizmi Müdürü Yasemin Acı, Halkla İlişkiler Müdürü Mihriban Ürkmez Alkış ve Kurumsal Pazarlama Uzmanı Hakan Özkul ile iş birliği protokolü imza töreninde bir araya geldi. İş birliği ile Bursa PERDER üyeleri ve birinci derece yakınları, avantajlı sağlık hizmetlerinden faydalanmaya başladı.

‘SAĞLIKÇILARIN EMEKLERİ ÇOK BÜYÜK’

Bursa PERDER üyelerinin her alanda kaliteli ve uygun fiyatlı hizmetler alması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Haşim Kılıç, “Pandemi sürecinde durmadan ve yorulmadan daha iyi hizmet vermek için çaba gösteren sağlık çalışanlarının emekleri çok büyük. Bursa’nın en köklü sağlık kurumlarından Hayat Hastanesi’nin, gerek sosyal sorumluluk projeleri gerekse de sağlık hizmetlerine yönelik yenilikçi çalışmalarını takdir ediyoruz. Girişimimiz sayesinde üyelerimiz ve birinci derece yakınlarının faydalanacağı iş birliğimizin her iki kurum için de hayırlara vesile olmasını dilerim. 40 yılı aşkın süredir kentimize sağlık sektöründe önemli hizmetler sunan Hayat Hastanesi’ne katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

‘ESNAFA KOLAYLIK SAĞLAMAK İSTEDİK’

Yerel iş birliklerinin önemli faydaları beraberinde getirdiğini kaydeden Hayat Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fatih Özkul da “Yerli zincir marketlerin kentimizde istihdam sağlama ve tedarik hizmeti konusunda önemli katkıları var. İmzaladığımız iş birliği protokolü gibi gerçekleştirilebilecek ortaklaşa yerel çözümlerin örnek teşkil ettiğini düşünüyorum. Esnafımıza kolaylık sağlanması adına çıktığımız bu yolda birlik ve beraberlik ile zor zamanları birlikte atlatmayı temenni ediyorum. Bu vesileyle Başkan Haşim Kılıç’a bu önemli iş birliğinin geliştirilmesi adına başlattığı girişimden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P