banner177

banner193

BURSA'YA BAYRAM UYARISI: YAĞIŞ GELİYOR

Meteoroloji Bursa için 1 Mayıs 2022 Pazar günü hava tahmin raporunu yayınladı. Ramazan bayramının arefesinde Bursa'da beklenen sağanak yağış 1. güne ertelenirken, hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 21 derece olacak. Gün boyu şehre parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü hakim olurken, bayramın ilk 2 gününde şehir genelinde gökgürültülü sağanak yağış geçişleri bekleniyor.

BURSA 01.05.2022, 09:26
BURSA'YA BAYRAM UYARISI: YAĞIŞ GELİYOR

Bursa genelinde termometreler hafta sonu ve bayramda 20 derece civarındaki seyrini sürdürürken, bayram arefesi ve bayramın ilk 2 günü için flaş yapış uyarısı geldi.

Bursa’da mayıs ayının ilk gününde daha önce uyarısı yapılan sağanak yağış tahmini değişti. Öte yandan Bursalıları bayramda sağanak yağış geçişleri beklerken 5 günlük hava tahmin raporu da belli oldu.

Ramazan bayramının arefesinde Bursa'da sabah saatlerinde en düşük sıcaklık 10 derece olarak ölçülürken, çok bulutlu bir gökyüzü şehre hakim.

Öğle saatlerine kadar yükselişte olan sıcaklıklar, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte 21 dereceye kadar yükseliyor.

Akşam saatlerinden itibaren sıcaklık yeniden düşüşe geçse de termometreler en düşük 13 dereceye kadar geriliyor.

RAMAZAN BAYRAMINDA  YAĞIŞ GÖRÜLECEK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursalıları bayramda sağanak yağış geçişlerinin görüldüğü 2 gün bekliyor. Yağışın çok kuvvetli olması beklenmezken, yarın ve SALI günü hava sıcaklıkları yine 20 derecenin üzerinde seyredecek.

Yarın için (PAZARTESİ) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde 6 dereceye kadar düşen sıcaklıklar gün içerisinde sağanak yağış geçişleri ile birlikte 24 dereceye kadar tırmanıyor. Yağış geçişi gün içerisinde çok şiddetli olmasa da gün boyu yüzünü yer yer gösterecek.

Bayramın 2. günü (SALI) için Bursa’da devam etmesi beklenen yer yer sağanak yağış geçişleri ile birlikte gün içerisinde termometreler en yüksek 20 derece olacak.

Bayramın 3. günü (ÇARŞAMBA) yağış Bursa’yı terk ederken, Bursa Hakimiyet'in haberine göre, hava sıcaklığı sabah saatlerinde en düşük 6 derece, gün içerisinde ise parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte 20 derece olarak ölçülecek.

PERŞEMBE günü için de sabah saatlerinde 5 derecelik bir sıcaklık beklenirken, gün içerisinde en yüksek sıcaklık 21 derece olacak. Parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehre hakim olacak.

Yorumlar (1)
AMK 2 yıl önce
Yalan amk
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P