Meteoroloji’nin hazırladığı 5 günlük hava tahmin raporunda Bursa için hafta sonu, yeni yıl ve sağanak yağışla ilgili uyarılar art arda geldi. İşte detaylar…

BURSA'DA TELEFON HIRSIZI KAMELARDA BURSA'DA TELEFON HIRSIZI KAMELARDA

Hafta sonunun ilk gününe 3 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde sisli ve bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da sisli ve bulutlu gökyüzü yüzünü gösterirken termometreler 5 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde puslu ve az bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 11 derece seviyelerine kadar tırmanıyor. 

Öğle saatleri sonrası 18 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerle birlikte az bulutlu ve güneşli gökyüzü şehir genelinde yüzünü gösteriyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 14 derece olarak ölçülürken az bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde puslu gökyüzüyle birlikte termometreler 10 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de puslu havayla birlikte termometreler 8 derece seviyelerinde seyredecek.

YILBAŞI AKŞAMI HAVA NASIL?

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde hafta sonu için sıcaklık uyarısı gelirken yılbaşı akşamı hava durumu ve yeni yılın ilk günlerinde yağışla ilgili uyarılar peş peşe geldi.

Hafta sonunun ve 2023’ün son gününde (YARIN) sabah saatlerinde termometreler 5 derece olarak ölçülürken gün içerisinde sisli, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 17 derece seviyelerinde ölçülecek.

2024 yılının ve yeni haftanın ilk gününde (PAZARTESİ) termometreler sabah saatlerinde hava sıcaklığı 6 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde yapış geçişleri beklenirken çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 19 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Haftanın ikinci ve yeni yılım ilk iş gününde ise (SALI) sabah saatlerinde sıcaklık 7 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde yer yer yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık ise 18 derece seviyelerinde seyrediyor.

Haftanın üçüncü iş gününde (ÇARŞAMBA) sabah saatlerinde termometreler 7 derece olarak ölçülürken gün içerisinde sisli ve parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 20 derece seviyelerinde ölçülecek.

Editör: Haber Merkezi