banner201

banner177

banner193

BURSA'YA UYARI: HAVA BÖYLE OLUCAK

Meteoroloji Bursa için ekim ayının son hava tahmin raporunu yayınladı. Haftanın son gününde sabah saatlerinde puslu bir hava görülürken gün içerisinde sıcaklık en yüksek 21 dereceye kadar ulaşacak. İşte Bursa için günlük hava durumu raporu...

BURSA 30.10.2022, 10:19
BURSA'YA UYARI: HAVA BÖYLE OLUCAK

Meteoroloji’den Bursa için yeni hava durumu raporu geldi...

Haftanın ve ayın son gününe 6 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa'da sabah saatlerinde puslu bir hava görülecek.

Bursa'da etkili olan puslu hava, saat 09.00'dan sonra hızlıca etkisini kaybedecek. 

Öğle saatlerine doğru 18 derece seviyelerine kadar yükselen termometreler ile birlikte az bulutlu bir hava Bursa genelinde etkili olacak.

Öğle saatlerinde az bulutlu ve güneşli bir gökyüzü şehre hakim olurken Bursa genelinde hava sıcaklığı en yüksek 21 derece seviyelerinde ölçülecek.

Akşam saatlerinde termometreler 17 dereceyi gösterirken az bulutlu ve güneşli gökyüzünün ardından gün batımı yaşanacak.

Akşam saatleri sonrası hava sıcaklığı 14 derece seviyelerine gerilerken gece saatlerine doğru ise termometreler 12 derecelere kadar düşecek.

SICAKLIK 20 DERECE BANDINDA SEYRİNİ SÜRDÜRECEK

Meteorolojinin hava tahmin raporlarına göre; Bursa’da sıcaklıklar önümüzdeki hafta boyunca 20 derece üzerindeki seyrini sürdürürecek.

Yeni haftanın ilk iş gününde (PAZARTESİ) sabah saatlerinde termometreler 9 dereceyi gösteriyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte hava sıcaklığı en yüksek 21 derece olarak ölçülüyor.

Yeni haftanın ikinci gününde ise (SALI) sabah saatlerinde termometreler 8 derece olarak ölçülürken, gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler en yüksek 21 derece seviyelerine kadar yükselecek.

Haftanın üçüncü iş gününde ise (ÇARŞAMBA) sabah saatlerinde termometreler 6 dereceyi gösterirken, gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler en yüksek 22 derece seviyelerinde olacak.

Haftanın dördüncü iş gününde ise (PERŞEMBE) sabah saatlerinde termometreler 10 dereceyi gösterirken, gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler en yüksek 24 derece seviyelerinde olacak.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P