banner177

banner193

BURSA'YA YENİ UYARI: Yağış geliyor...

Bursa'da hava nasıl? Meteoroloji Bursa için hava tahmin raporunu yayınladı. Bursa genelinde parçalı bulutlu ve güneşli bir gün yaşanırken öğle saatleri ve sonrasında yaşanan sağanak yağış ile birlikte akşam saatleri rüzgar etkisini gösteriyor.

BURSA 06.09.2023, 09:37
BURSA'YA YENİ UYARI: Yağış geliyor...

Meteoroloji tarafından Bursa için yapılan tahmin raporunda sağanak yağış ve rüzgar uyarısı yapıldı. İşte detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Bursa için yapılan tahmine göre:

Haftanın üçüncü gününde Bursa güne parçalı bulutlu hava ile 24 derecelik bir sıcaklık ile güne başladı.

Öğle saatlerine doğru sıcak hava yükselişe geçerek termometreler 27 dereceye kadar ulaşırken parçalı bulutlu ve güneşli bir hava Bursalılara merhaba diyor.

Öğle saatlerinde sıcaklık 31 dereceye kadar yükselirken gök gürültülü sağanak yağışta Bursa genelinde etkili oluyor.

Öte yandan sıcak hava öğle saatleri sonrası düşüşe geçerken gök gürültülü sağanak yağış geçişleri etkisini sürdürmeye devam ediyor.

Akşam saatlerinde ise rüzgarlı bir hava etkisini gösterirken termometrelerde oklar aşağı yönde hareket ediyor ve sıcaklıklar 25 derecelere kadar düşüyor.

Gece saatlerinde sıcaklık 23 dereceye kadar düşerken parçalı bulutlu bir hava ile Bursa'da gün sona eriyor.

YENİ UYARI YAPILDI

Diğer yandan Meteoroloji'nin Bursa için 5 günlük hava tahmin raporuda belli oldu. 

Rapora göre Bugün (ÇARŞAMBA) şehir genelinde parçalı bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava olurken akşam saatlerinde ise rüzgarın etkili olması bekleniyor. Öte yandan perşembeden itibaren Bursa genelinde gök gürültülü sağanak yağış yerini parçalı bulutlu güneşli bir havaya bırakıyor.

PERŞEMBE gününde hava sıcaklığı gün içinde 31 dereceye kadar yükselirken şehir genelinde gök gürültülü sağanak yağış etkili oluyor. Akşam saatlerinde ise sıcaklık etkisini kaybediyor ve 20 derecelere kadar düşüyor.

CUMA günü dereceler 30 dereceyi gösterirken parçalı bulutlu ve güneşli sıcak bir hava etkisini gösteriyor. Akşam saatlerinde ise sıcaklıklar 20 dereceye kadar düşüyor.

CUMARTESİ gününde ise sıcaklıklar termometrede 29 dereceyi gösterirken şehir genelinde Bursalıları parçalı bulutlu ve sıcak bir gün beklemekte.

PAZAR gününe ise sehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli hava etkisini sürdürürken sıcaklıklar gün içinde 30 dereceye kadar yükselecek. Akşam saatlerinde ise sıcak hava etkisini kayberek 17 dereceye kadar düşüş yaşanacak.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:23
Güneş 05:59
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:03
Yatsı 21:33
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P