BURSA’DA EN İYİ YERDEN ISITMA SİSTEMLERİ ISITAŞ’TA

Tesisat sektöründe ‘Tesisata dair her şey’ mottosuyla faaliyetlerini sürdüren ISITAŞ, yerde ısıtma sistemlerinde Bursa’nın en iyi ve güvenilir hizmetini sunmaya devam ediyor. Bursa’da yerden ısıtma sistemleri konusunda şapkes teknolojisi cihazı ile kolayca tüm zeminlere yerden ısıtma sistemi ISITAŞ güvencesiyle döşenerek teslim ediliyor. ISITAŞ ile iletişime geçmek için 444 0 180 - 532 642 63 99 numaralarından ISITAŞ ile iletişime geçebilirsiniz.

BURSA 18.05.2021, 09:51 18.05.2021, 10:01
BURSA’DA EN İYİ YERDEN ISITMA SİSTEMLERİ ISITAŞ’TA


‘Tesisata dair her şey’ mottosuyla faaliyetlerini sürdüren ISITAŞ tesisat sektöründe dünya devi markaların bayiliğini üstlenirken, Bursa ve çevre illerde 7 gün 24 saat tesisatınıza dair her konuda servis hizmeti sunuyor. Doğalgaz, kombi, radyatör ve benzeri ürünlerin satışını ve montajını gerçekleştiren ISITAŞ yerden ısıtma sistemleri ve enerji tasarrufu konusunda da müşterilerine ekonomik çözümler sunarken, müşterilerinin sağlığını korumak adına su arıtma sistemleriyle de Tesisata dair her şeyi sizlere sunuyor. 

BURSA'DA YERDEN ISITMA SİSTEMLERİNDE DOĞRU ADRES ISITAŞ

Son yıllarda ilgi gören ısıtma sistemlerin başında yerden ısıtma sistemlerinin geldiğini aktaran firma yetkilisi Mahmut Çakmaker, “Yerden ısıtma sistemlerinde kullanılan yerden ısıtma straforu dediğimiz, EPS malzemenin bayiliğini, toptan satışını ve uygulamasını da ISITAŞ olarak yapmaktayız. Aynı zamanda yerden ısıtma sistemlerinde kullanılan tüm tesisat malzemelerinin satışını da uygulamasını da gerçekleştirmekteyiz. Şapkes teknolojisi ile tüm zeminlere kolay şekilde yerden ısıtma sisteminin uygulanabildiğini aktaran Çakmaker, şapkes ile yerden ısıtmaya geçmek çok kolay. Şu anda Bursa’da ve çevre illerde villaların kış bahçelerini yerden ısıtma sistemiyle buluşturuyoruz. Birçok proje ve yapıda ISITAŞ imzasını görmek mümkün” dedi.

BURSA’DA YERDEN ISITMA SİSTEMİNDE TEK

Bursa’da bu alanda tek olduklarının da altını çizen Mahmut Çakmaker, “Yerde ısıtma sistemi ustalık gerektiren bir uygulama, Bursa’da bu alanda tekiz. Her oda için ayrı kontrol edilebilir sistem kuruyoruz.  Tüm zeminlere uygulanabilir olan yerde ısıtma sistemini oturulan dairenin şapını kırmadan kaloriferli daireleri yerden ısıtma sistemine dönüştürüyoruz. Zemini yükseltmeden, ince kesme sistemiyle yerden ısıtma borularını döşüyoruz. ” dedi.

YERDEN ISITMA NEDEN TERCİH EDİLMELİ ?

Yerden ısıtma sistemlerinin geçmiş yıllarda çok fazla tercih edilemediğini, gelir grubu yüksek kesimlerin tercih ettiği bir sistem olarak öne çıkarken günümüzde ise herkesin tercih ettiğini ve   yaygınlaştığını ifade eden Çakmaker şunları söyledi, “Günümüzde, toplu konutlarda, özel projelerin büyük bir kısmında yerden ısıtma sistemi aktif olarak kullanılmaktadır. Yerden ısıtmanın en büyük özelliği tabandan ısıtma olduğu için evin tamamında homojen ısı sağlamaktadır. Ev homojen olarak ısındığı için yakıt tasarrufu da sağlamaktadır. Evlerde konforu arttırdığı gibi diğer sistemlere göre memnuniyet oranı çok daha yüksek oluyor.”

ISITAŞ İNSTAGRAM HESABINDAN YERDEN ŞAPKES YERDEN  ISITMA SİSTEMLERİNİN NASIL UYGULANDIĞINI İNCELEYEBİLİRSİNİZ 

Doğalgaz, kombi, radyatör ve benzeri ürünlerin satışını ve montajını gerçekleştiren ISITAŞ yerden ısıtma sistemleri ve enerji tasarrufu konusunda da müşterilerine ekonomik çözümler sunarken,  müşterilerinin sağlığını korumak adına su arıtma sistemleriyle de Tesisata dair her şeyi sizlere sunuyor. 

ADRES: Nilüfer Ticaret Merkezi (NİLTİM) - Kale Plaza 

Yorumlar (2)
Nuri Kızılırmak 2 yıl önce
200m2 alan için gereken malzemelerin m2 fiyatlarını
190m2 mantar strafor 2x 6lı kollektör 100m kenar bandi
1200m PeRt boru 24 adet dirsek yalovaya kargo dağıt fiyat istiyorum.
Nuri Kızılırmak 2 yıl önce
200m2 alan için gereken malzemelerin m2 fiyatlarını
190m2 mantar strafor 2x 6lı kollektör 100m kenar bandi
1200m PeRt boru 24 adet dirsek yalovaya kargo dağıt fiyat istiyorum.
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P