banner177

banner193

BURSALI AYCAN HERKESİ YASA BOĞDU: DAHA 20 YAŞINDAYDI

Mimar Sinan Üniversitesi öğrencisi Ayça Gökdeniz kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Acı haberi alan Bursa'daki sevenlerini derinden etkiledi.

BURSA 11.10.2022, 13:40
BURSALI AYCAN HERKESİ YASA BOĞDU: DAHA 20 YAŞINDAYDI

İstanbul Devlet Konservatuvarı Yaylı Çalgılar Anasanat Dalı Viyolonsel Sanat Dalı Lisans 1 öğrencisi Ayça Gökdeniz’in ani ölümü okulunu ve çalıştığı orkestrasını yasa boğdu.

Kahreden haberi Bursa Karacabey Beledie Başkanı Ali Özkan verdi.

Belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden Başkan Ali Özkan imzasıyla yayınlanan taziye mesajında "Hamidiye Mahallesi’nden Ayça Gökdeniz vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Saadet Camiinden kaldırılacaktır." denildi.

Müziğe Ulubatlı İlköğretim Okulu’nun kömürlüğünde kurulan Barış İçin Müzik Vakfı bünyesinde akordeon çalarak başladığını söyleyen Gökdeniz, geçtiğimiz günlerde Berlin Filarmoni Orkestra üyesi olan Knut Weber ile çalışmasını, “İleride üyesi olma hayalini kurduğum Berlin Filarmoni Orkestra üyesi olan Knut Weber ile çalışmak benim için her anlamda çok özel ve unutulmayacak bir deneyimdi.” sözleriyle anlattı.

Alınan bilgiye göre, Ayça Gökdeniz 20 yaşında kalp krizi nedeniyle vefat etti.

Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası Instagram hesabından;

“Orkestramızın 2018-2019-2020 kadrolarında yer alan, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Viyolonsel Sanat Dalı öğrencisi, sevgili müzisyen dostumuz Ayça Gökdeniz’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrendik.

Ailesine, sevenlerine ve tüm Tugfo ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.” şeklinde paylaşımda bulundu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Gökdeniz’in cenazesinin 11 Ekim tarihinde Bursa Karacabey Ulu Camii’nden kaldırılacağını belirterek, ailesine, arkadaşlarına ve bütün sevenlerine başsağlığı diledi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P