banner177

banner193

BURSALI İŞ İNSANI UKRAYNA'DA MAHSUR KALDI

Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş devam ederken Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkan Yardımcısı İsmail Kuş'un Rus askerlerinin dış mahallelerine girdiği Kiev'de mahsur kaldığı öğrenildi.

BURSA 25.02.2022, 14:09
BURSALI İŞ İNSANI UKRAYNA'DA MAHSUR KALDI

Bursa Hakimiyet'in haberine göre BTSO Başkan Yardımcısı İsmail Kuş ve BTSO’nun fuar organizasyonları işlerini yürüten Jointur’un ortaklarından Süleyman Güler, 4 gün önce Baby Expo Fuarı için Ukrayna’nın başkenti Kiev’e gitmişti.

Bursa’da açılacak Burteks ve Junioshow fuarları için görüşmelerde de bulunan ve iki gün önce dönmeye hazırlanan Kuş ve beraberindeki iki kişi savaşın patlak vermesi üzerine Kiev’den ayrılamadı.

Telefonla ulaştığımız İsmail Kuş, durumlarının iyi olduğunu ve büyükelçilikle sürekli irtibat halinde olduklarını söyledi. Şu anda Türkiye Büyükelçiliği yakınlarındaki bir evde kaldıklarını belirterek, dönüş imkanlarını araştırdıklarını söyledi.

İsmail Kuş, 23 Şubat Çarşamba günü sosyal medya hesabından fuarın önünde çekilmiş fotoğrafını paylaşarak, ‘Ukrayna Kiev. İş zor zaman da olsa ihmale gelmez’ mesajını verdi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P