banner177

banner193

BURSALILAR GÜNEŞE ALDANMAYIN TEDBİRLİ OLUN

Meteoroloji Bursa için 2 Kasım 2021 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Buna göre, Bursa'da hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 22 derece olarak ölçülürken sabah saatlerinde görülen sisli hava yerini parçalı bulutlu ve güneşli havaya bıraktı. Öğle saatlerinden itibaren ise şehrin bazı kesimlerinde yer yer sağanak yağış geçişleri görülecek ve yağışlar yarın da yüzünü göstermeye devam edecek.

BURSA 02.11.2021, 13:50
BURSALILAR GÜNEŞE ALDANMAYIN TEDBİRLİ OLUN

Bursa'da kasım ayının 2. gününde sabah saatlerinde sisli hava etkili olurken, sıcaklık 20 derece bandındaki seyrini sürdürüyor.

Haftanın 2. iş gününde ölçülen en yüksek sıcaklığın 22 derece olması beklenirken, sabah etkili olan sisli hava yerini öğle saatlerine kadar parçalı bulutlu ve güneşli havaya bırakıyor.

Öğle saatlerinden itibaren şehir genelinde yer yer hafif yağış geçişleri görülürken, sağanağın akşam saatlerine kadar yüzünü göstermesi bekleniyor.

YARIN DA YAĞIŞLI, PERŞEMBE SICAKLIK YÜKSELİYOR

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa'da yer yer etkili olan sağanak yağış yarın da yüzünü göstermeye devam edecek.

Yarın (ÇARŞAMBA) için yapılan tahminlere göre Bursa'da sıcaklıklar 23 dereceye kadar yükselirken, gün içerisinde yağış geçişleri yer yer etkili olmayı sürdürüyor.

PERŞEMBE gününden itibaren termometrelerin 24 dereceye kadar yükseleceğini bildiren meteoroloji, gün içerisinde ise parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü bekliyor.

CUMA ve CUMARTESİ günleri de sıcaklık 24 derecede sabit kalırken, yağış beklenmiyor ve parçalı bulutlu-güneşli gökyüzü Bursa'ya hakim olmayı sürdürüyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:23
Güneş 05:59
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:03
Yatsı 21:33
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P