ÖZGÜR ÖZEL'DEN BURSA'DA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR ÖZGÜR ÖZEL'DEN BURSA'DA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

“Pençe Kilit Harekat bölgesinde gerçekleşen hain saldırı sonucu 12 kahraman Mehmetçiğimizi toprağa verdik.  Şehitlerimizin acısı bir ömür boyu derin bir yara olarak yüreğimizde kalacaktır. Bu doğrultuda bir kez daha aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine de sabırlar diliyorum. 
Bölücü terör örgütü PKK, yaklaşık 40 yıldır kan ile besleniyor. Ülkemiz bu korkaklarla mücadele ediyor ancak bu hainlerin arkasında gizlenen ve onların kuklacılığını yapanları çok iyi biliyoruz. Dünyanın her yerini kan gölüne çevirmek isteyen kirli zihniyet ülkemizde de kendisine PKK gibi piyonlar seçerek, hain emellerini bu teröristler üzerinden gerçekleştirme amacındadır.
Tarih boyunca birçok hainlikle mücadele etmiş devletimiz, bugün de aynı azim ve kararlılıkla düşmana karşı duruyor, terör örgütlerine nefes aldırmıyor. Şehitlerimizin acısı taze iken yapılan operasyonlarla alınan intikam; yüreğimize su serpse de terör örgütlerinin kökünü kazımadan bizlere rahat yok!


ŞEHİT VERMEKTEN DAHA ACI BİR ŞEY VARSA O DA; ŞEHİT HABERİ ALMAYA ALIŞMIŞ BİR TOPLUM OLMAKTIR!
“Şehit vermekten daha acı bir şey varsa o da; şehit haberi almaya alışmış bir toplum olmaktır.” Şehit Liderimiz Muhsin YAZICIOĞLU Başkanımızın yıllar önce söylediği bu söz, bu hain saldırılardan sonra tekrar hatırlarımıza düşmüştür. Maalesef toplum olarak sinir uçlarımız törpülenmiş vaziyettedir. Üzülerek söylüyorum ki, bir hakemin yediği tokat kadar bile gündem olmadı ve konuşulmadı yiğitlerimiz. Toplum olarak sesimizi daha yüksek çıkarmalı, tepkimizi daha sert şekilde ortaya koymalıyız.
Bizim görüşümüz; bu süreçte henüz şehitlerimizin topraklarına dökülen su kurumadan, daha önceden belediyeler, dernekler, vakıflar ve diğer kurum ve kuruluşlar tarafından planlanan yılbaşı etkinliklerini, eğlencelerini, konserlerini iptal etmeleri yönündedir.


Tüm bunlar yaşanırken, terör örgütünün sözcülüğünü yapan bir avuç vekilin ise Gazi Meclisimizin koltuklarını zapt etmesi içimizi acıtıyor. Terör örgütü propagandası yapanların, Meclis’te, belediyelerde, basında, meslek kuruluşlarında yer almasına olanak sağlamak bize göre bir akıl tutulmasıdır. Derhal bu yanlıştan dönülmeli PKK/KCK’nın sözcülüğüne soyunan 57 DEM vekilinin maaşı kesilmeli, Gazi Meclisimiz bu terör sevicilerden derhal temizlenmeli, terör örgütü ile bağlantısı olan tüm parti ve sivil toplum kuruluşları kapatılmalıdır. 
Dünyanın hiçbir yerinde, kendi ülkesinin askerine kurşun sıkan teröristleri savunan siyasi hareket yoktur, bundan sonra da olmayacaktır. Bunlarla aynı masaya oturan, sırf daha çok oy almak için gizliden gizliye ittifak içinde olanların da bu hainlerden farkı yoktur. 
Buradan hükümeti, siyasi parti gruplarını, Anayasa Mahkemesi’ni, görevlerini yapmaya çağırıyorum. Hukukun gereği neyse yapılsın, Gazi Meclisi’mizdeki hainlerin sesi kesilsin. Bunu yapmak; bu uğurda can vermiş şehitlerimize ve yaralanan gazilerimize boynumuzun borcudur. Açıklamalarıma son verirken; bir kez daha aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. 
Kahrolsun PKK, kahrolsun terör sevicileri.” diyerek teröre, teröristlere, terör sevicilerine olan tepkisini dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi