banner209

banner177

banner193

ÇİFT DİPLOMALI EĞİTİM İLE ABD’DE OKUMA FIRSATI 

‘Yeni Nesil Dersler’ ile Türkiye’nin ilk ve tek okulu unvanına sahip olan Uludağ Koleji, Michigan State University ile “çift diploma” programı için işbirliği yaparak öğrencilerine Türkiye'deki diplomalarının haricinde bir de ABD'den lise diploması alma imkanı sunuyor.

BURSA 22.01.2024, 14:54
ÇİFT DİPLOMALI EĞİTİM İLE ABD’DE OKUMA FIRSATI 

‘En’lerin okulu Uludağ Koleji, öğrencilerin eğitim öğretim hayatına birçok farklı yenilik katıyor. Uluslararası geçerliliğe sahip ‘Amerika Lise Diploması’ ile Uludağ Koleji Anadolu ve Fen lisesi öğrencileri, Amerika ve Avrupa’daki üniversitelere sınavsız geçiş hakkı kazanıyor. “Michigan State University” ile yapılan akreditasyon kapsamında, üniversite eğitimine yurt dışında devam etmek isteyen öğrencilere, büyük bir fırsat sunan okul, yeni nesil eğitim sistemleri ile öğrencilerin geleceğe daha umutlu bakmasını sağlıyor.

GELECEK KAYGISINA SON!

Anadolu ve Fen lisesi öğrencilerinin yararlandığı program ile hem Türkiye hem de ABD’de bir liseden diploma alma imkanına ulaşan öğrenciler, iş hayatlarındaki kariyerleri için büyük bir avantaj elde ediyor.  Amerika Michigan State University rehberliğinde koordinatör bir öğretmen tarafından 9-10 ve 11. sınıf öğrencilerinin yenilikçi yöntemlerle öğrenim gördüğü program, atölye çalışmaları ile de destekleniyor. Program sayesinde Uludağ Koleji’nden mezun olan öğrenciler, gelecek kaygısı yaşamadan ABD’de ve Avrupa’da bulunan üniversitelere sınavsız geçiş hakkı kazanıyor. Öğrencilerin global bir vizyona ulaştığı bu eğitim sistemi, İngilizce öğrenimine de katkı sağlıyor.  

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:54
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:08
Yatsı 21:39
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P