banner177

banner193

"ÇOCUKLARIMIZA İŞGALCİ GÜÇLERLE NASIL MÜCADELE ETTİĞİMİZİ ANLATMALIYIZ"

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı “ Her fırsatta geleceğimizin teminatı olan  çocuklarımıza, küreselci, emperyalist, işgalci güçlere karşı nasıl mücadele ettiğimizi anlatalım!”

BURSA 22.04.2021, 16:01
"ÇOCUKLARIMIZA İŞGALCİ GÜÇLERLE NASIL MÜCADELE ETTİĞİMİZİ ANLATMALIYIZ"

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı, Alfatlı, "Bu yı da, yavrularımız  evlerinden çıkmadan da, kendilerine armağan edilen  23 Nisan bayramını  coşku ile kutlayabilirler,ümitsizlik yok,karamsarlık yok, inşallah güzel ve sağlıklı  günler  bu aziz milletle  birlikte olacaktır. Dünyanın karşı karşıya kalmış olduğu COVID-19 Pandemisi ülkemizi  de derinden etkilemeye devam etmektedir. Bu durum “özellikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı her yıl sevinç ve coşku ile kutlayan yavrularımızı, ziyadesi ile üzmüştür” ifadelerini kullandı.

“Minnetle Anıyoruz”

Alfatlı; “Ancak tüm ailelere düşen görev ise, çocuklarımızı, sevgi dolu ortamlarda, vatanını ve milletini ileriye taşıma ülküsüyle donatıp, kendi milli ve İslami kültürleriyle huzurlu ve mutlu bir şekilde yetiştirmektir. Atalarımızdan 23 Nisan 1920 günü, bağımsız, temiz ve kutlu bir vatan teslim aldık. Gelecek nesillerimize de özgür, temiz ve kutlu bir vatan teslim etmeye mecburuz. Nasıl geçmişimizin bizim üzerimizde hakları varsa, gelecek nesillerimizin de bizlerin üzerinde hakları vardır. Kurucu iradenin 23 Nisan'ı 'Egemenlik Bayramı' olarak çocuklara hediye etmesinin altında yatan incelik ve gerçek de budur. Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, İstiklal Savaşı'nın kahramanlarını, şehitlerini ve Birinci Meclis üyelerini minnet ve şükranla yad ediyoruz” dedi.

“Çocuklarımıza Küreselci Emperyalist İşgalci Güçlere Karşı Nasıl Mücadele Ettiğimiz Anlatalım!”

Alfatlı; “Bu günler inşallah tez zamanda geçecek, Covıd-19 salgınında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı sabır diliyorum. Tedavi gören bütün vatandaşlarımıza da acil şifalar niyaz ediyorum. Rabbim Aziz Milletimizi muhafaza etsin. Sağlık çalışanlarımızın yar ve yardımcısı olsun. Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun tavsiyelerine, devletin aldığı tedbirlere azami derecede uyarak, yüksek moralle, birlik ve dayanışma gücümüzü en üst düzeyde tutarak, Allah'ın inayetiyle bu salgını da yenecek bu mücadeleyi de kazanacak ve tekrar Genci ve yaşlısı ile hep birlikte, sağlıklı günlere kavuşacağız.  Bu yıl Gazi Meclisimizin açılışının  101. Yılı, Mübarek Ramazan ayı, hem Milli  hem Dini sevinçlerimizin yoğunlukta yaşandığı 23 Nisan İnşallah bu sıkıntılı günlerin bir an evvel geçmesi ile, sağlıklı bir şekilde  milletçe, birlik ve beraberlik içerisinde daha nice yıllar, coşku içinde, yan yana, birbirimize sarılarak ve kucaklaşarak  kutlanacaktır. Ancak şimdi tedbir zamanıdır. Şimdi sevgimizi ve muhabbetimizi gönülden gönüle gösterme zamanıdır. Mübarek Ramazan ayının bereketini, ihtiyaç sahipleri ile paylaşma zamanıdır. Şimdi Bir olma, ‘İri’ olma ve ‘Diri’ olma zamanıdır. Yavrularımıza bu cennet vatanın hangi şartlarda, hangi fedakarlıklarla ‘Küresel Emperyalist’ işgalci güçlerden nasıl kurtarıldığının anlatılma zamanıdır. İnşallah, bu sıkıntılı günler geçecek, Nice 23 Nisanları Nice Ramazan ve Bayramları sevgi ve muhabbetle bir arada kutlayacağız, Sağlık ile yardımlaşma ile kalın İnşallah” açıklamasını yaptı

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:17
Öğle 13:09
İkindi 16:51
Akşam 19:50
Yatsı 21:15
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P