banner177

banner193

DARBECİ ZİHNİYETE BURSA'DAKİ SENDİKALARDAN SERT TEPKİ

Emekli 103 amirallerin yayımladığı 'darbe çağrışımlı bildiriye' Bursa'daki sendikalardan da sert tepki geldi. Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Bursa Şube Başkanı Gökhan Yünkül, Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar ve Diyanet-Sen Bursa 2 Nolu Şube Başkanı Kemal Göleç, yaptıkları açıklamalarla yayınlanan bildiriyi kınadı.

BURSA 04.04.2021, 10:32 04.04.2021, 14:13
DARBECİ ZİHNİYETE BURSA'DAKİ SENDİKALARDAN SERT TEPKİ

Türkiye'de 15 Temmuz'un izleri hala hafızalardan silinmezken, darbeci zihniyet bir kez daha gün yüzüne çıktı. 103 emekli amiral Türkiye'nin Montre Boğazlar Sözleşmesiyle ilgili tutumunu eleştiren bir bildiri yayınlayınca tepkiler art arda geldi. Devlet kanadından ve Sivil Toplum Kuruşları tarafından, yayınlanan bildiri kınarken Bursa'daki sendikalardan da çok sert açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar

YÜNKÜL: "AHDIMIZIN ARKASINDA, DARBELERİN, EMPERYALİZMİN KARŞISINDAYIZ"

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Bursa Şube Başkanı Gökhan Yünkül, " Vesayet muhipleri bilmelidir ki, 15 Temmuz’da yazdığımız destan,ülkemiz için sadece milat değil, şehitlerin kanıyla verilmiş ahittir. Memur-Sen olarak sözümüzün,ahdimizin arkasında;darbelerin,vesayetin,emperyalizmin,ihanetin karşısındayız."

ACAR: "BU ÜLKENİN ORDUSU DA HÜKÜMETİ DE GÖREVİNİN BAŞINDADIR"

"Dün, Türkiye Mavi Vatan’da tehdit ediliyorken, Doğu Akdeniz’deki haklarımız gaspedilmeye çalışılırken ortalıkta gözükmeyip sesi çıkmayan emekli amiraller bildiri yayınlamış. Bu ülkenin ordusu da hükümeti de Cumhurbaşkanı da görevinin başındadır."

GÖLEÇ: 15 TEMMUZ'DAN DERS ALMAMIŞLAR 

"Şiddetle kınıyorum 103 Emekli Amiralin eski Türkiye varmış gibi hükümete ve kamuoyuna ayar verme çabasını kınıyoruz. Hâlâ kendine gelememişler. Cunta heveslisi malum çevreler 15 Temmuzdan yeterince ders almamışlar anlaşılan. Söyleyecek tek sözümüz var, "Oturun yerinizde, emekliliğin tadını çıkarın... Hem de Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki güvenli cennet ülkemde...."

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P