banner177

banner193

“DERTLERİ NE ÖĞRENCİ, NE REKTÖR, NE EĞİTİM... RESMİ TABLO BUNUN KANITIDIR”

Diyanet-Sen Bursa 2 Nolu Şube Başkanı Kemal Göleç yaptığı açıklamada üniversitelerin teröre değil, ilim ve bilime destek vermesi gerektiğini ifade ederek, “Boğaziçi Üniversitesi’nde gözaltına alınan 159 şüpheliden 89’u 24 farklı şehirden gelmiştir.  19'unun DHKP-C üyesi, 23'ünün MLKP üyesi,9'unun PKK terör örgütü ile bağlantıdan adli işlem yapıldığı anlaşılmıştır. Dertleri ne öğrenci, ne Rektör, ne eğitim, ne vatan, ne de millettir.” dedi.

BURSA 04.02.2021, 10:07
“DERTLERİ NE ÖĞRENCİ, NE REKTÖR, NE EĞİTİM... RESMİ TABLO BUNUN KANITIDIR”


Diyanet Sen Bursa 2 Nolu Şube Başkanı Kemal Göleç’in açıklamaları şu şekilde ;

Üniversitelerde teröre değil, ilim ve bilime destek verilmelidir.

Boğaziçi Üniversitesinde Rektör ataması bahane edilerek Polisimizi, Devlet Kurumlarımızı, Ülkemizi , Milli ve Manevi değerlerimizi dış destekli saldırılarla itibarsızlaştırmaya çalışan zihniyetin derdi; halkı galeyana getirip iç kaos çıkartmaktır.

Dertleri ne öğrenci, ne Rektör, ne eğitim, ne vatan, ne de millettir. Dertleri; 5. kol faaliyetiyle ortalığı karıştırıp koltuklarında kahve eşliğinde izlemek! Kargaşadan hem kendileri hem de dış bağlantılarıyla birlikte nemalanmaktır. Şu resmi tablo bunun kanıtıdır;

Boğaziçi Ünv.’de gözaltındaki 159 şüpheliden;

⁃101’i Boğaziçi öğrencisi değildir.

⁃89'u 24 farklı şehirden gelmiştir.

⁃19'unun öğrenci olmadığı anlaşılmıştır.

⁃19'unun DHKP-C üyesi,

⁃23'ünün MLKP üyesi,

⁃9'unun PKK terör örgütü ile bağlantıdan adli işlem yapıldığı anlaşılmıştır.

Boğaziçi Üniversitesi ve diğer Üniversiteler terörist eylemlerin merkezleri haline getirilmemelidir. Eğitim kurumları üzerinden bu ülkeye ihanet eden terör yandaşlarına gereken cevap kanun nezdinde verilmelidir. İkinci bir gezi kalkışmasına asla müsaade edilmemelidir. Bu tür kalkışmaların finansörleri mutlaka ortaya çıkartılıp, deşifre edilmelidir. Üniversiteler aslına,  ilim ve bilim yuvasına geri kazandırılmalıdır.

Biz devletimizin, milletimizin, ilim ve bilim için Üniversitelerde eğitim almak isteyen yürekli gençlerimizin yanındayız.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P