EPSA, QUADROFLEX MARKASINI KAMUOYUNA DUYURDU

Bursa’nın köklü sanayi kuruluşları arasında yer alan EPSA Yalıtım, yeni markası QUADROFLEX’in lansmanını Kuzey Kıbrıs’ta gerçekleştirdi. EPSA bayilerinin katılımı ile QUADROFLEX markası kamuoyuna duyurulurken, etkinlik boyunca katılımcılar Kuzey Kıbrıs’ın tarihi ve kültürel mirasını yakından tanıma fırsatı buldu.

BURSA 31.01.2024, 12:22
EPSA, QUADROFLEX MARKASINI KAMUOYUNA DUYURDU

Epsa Yalıtım 22-26 Ocak 2024 tarihlerinde Kuzey Kıbrıs’ta QUADROFLEX lansmanı kapsamında bayileriyle bir araya geldi. Elexus Hotel'de gerçekleşen tarihi buluşmada QUADROFLEX’in markasının lansman tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. 4 gün boyunca Kırıs’ın keyfini çıkaran Epsa Yalıtım Bayi temsilcileri yeni yıla moralli bir başlangıç yaptı. Toplantının odak noktası, Epsa'nın yeni teknik yapı kimyasalları markası QUADROFLEX'in tanıtımıydı. Özellikle binalarda su yalıtımı, bina güçlendirme ve endüstriyel zemin kaplamaları alanında yenilikçi çözümler sunan QUADROFLEX, inşaat sektöründe yeni bir dönem başlatacak.

KIBRIS’IN TARİHİ VE KÜLTÜREL YAPISI YAKINDAN İNCELENDİ

Elexus Hotel'in gerçekleştirilen etkinlik, katılımcılara hem verimli bir iş ortamı hem de dinlenme imkanı sağladı. Modern toplantı salonları ve geniş sosyal alanlar, etkileşim ve işbirliği için ideal koşullar oluşturuldu. Katılımcılar lansman dışında da farklı etkinliklere imza attı. Kuzey Kıbrıs Şehitliği ziyaret edilirken, şehrin tarihi kimliği ve kültürel mirası da 4 gün boyunca yakından incelendi.

ÖZDEMİR, “İNŞAAT SEKTÖRÜNDE YENİ BİR DÖNEMİ BAŞLATMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

EPSA Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir QUADROFLEX’in inşaat sektörüne yenilikçi çözümler sunduğunun altını çizdiği açıklamasında, “Nitelikli ve teknik yapı kimyasalları üreten markamız QUADROFLEX ile özellikle binalarda su yalıtımı, bina güçlendirme ve endüstriyel zemin kaplamaları alanında yenilikçi çözümler sunuyoruz. QUADROFLEX markamızın ürünleri ile özetle yapıların daha dayanıklı ve sürdürülebilir olmasına olanak sağlıyor, İnşaat sektöründe yeni bir dönemi başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca iç pazarda güçlü bir şekilde yolumuza devam ederken birçok ülkeye de ihracat gerçekleştirerek ürünlerimizi dünya pazarına sunuyoruz. EPSA Yalıtım güçlü geçmişiyle, yeni markalarıyla ülke ekonomisine katkı sağlamayı sürdürecek.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 18 Mayıs 2024
İmsak 03:53
Güneş 05:38
Öğle 13:05
İkindi 17:00
Akşam 20:22
Yatsı 22:00
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P