banner201

banner177

banner207

HAYAT SAĞLIK KOROSU'NDAN MUHTEŞEM KONSER

Sağlık hizmetleri alanında Bursa’nın markası olan ve 1978 yılından beri tüm branşlarda hizmet veren Hayat Hastanesi bu sene 14 Mart Tıp Bayramını farkı bir etkinlikle kutladı. Hayat Sağlık Korosu ve ses sanatçısı Ahmet Özhan ‘Tıp Bayramı Konseri’nde doktorlar için sahne aldı.

BURSA 16.03.2022, 14:27
HAYAT SAĞLIK KOROSU'NDAN MUHTEŞEM KONSER

Bursa Tayyare Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Bursa protokolünün yanısıra Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Üyeleri, doktorları, hemşireleri ve sağlık çalışanları ile aileleri ve birçok sanatsever katıldı.

Konser öncesi konuşan Özel Hayat Hastanesi Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Özkul da, “44 yıl önce kurulan Hayat Hastanesi günümüzde dört dörtlük bir hastane olarak sağlık hizmeti vermeye devam etmektedir. Bunu sürdüren ikinci kuşağımızın ve bütün doktorlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Özel Hayat Hastanesi Hastane Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Başhekimi Uzm. Dr. Fatih Özkul, “Zorlu bir eğitim ve uzmanlık sürecinden sonra başlayan doktorluk gibi kutsal, saygın ve onurlu bir mesleği icra ederek kendisini insanlığa adamış tüm doktorlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. Hayat Sağlık Vakfı olarak da kurulduğumuz 2014 yılından bu yana başta tıp eğitimi alan gençlerimiz olmak üzere sağlık alanında önemli çalışmalara imza atıyoruz. Vakıflara ve vakıf kültürüne çok önem verdiğimizi belirtmek istiyorum. Başarılı öğrencilerimize burslarla destek olmaya çalışıyoruz. Amacımız, ülkesine, milletine, milli ve manevi değerlerine bağlı bireylerin yetişmesine katkıda bulunmak. Doktor adayı kardeşlerimize yönelik her çalışmanın içinde olmaya gayret ediyoruz” şeklinde konuştu.

Konsere katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da yaptığı konuşmada, “Tüm hekimlerimizin, sağlık çalışanlarımızın bu anlamlı etkinlikte 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. Zor bir mesleği icra eden kardeşlerimiz pandemide birçok fedakarlıkta bulundular. Ülkemizde doktorluk için yüreğini, ortaya koyan tüm kardeşlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Tıp Bayramı vesilesiyle düzenlenen konsere, usta Türk Müziği yorumcusu Ahmet Özhan konuk oldu. Konserin ilk bölümünde Hayat Hastanesi Türk Sanat Müziği Korosu Hüseyin Taşçeşme şefliğinde davetlilere şarkılar okuyarak keyifli anlar yaşattı.

Konserin ikinci bölümünde ise usta yorumcu Ahmet Özhan dahil oldu. Özhan’ın Tıp Bayramına istinaden okuduğu parçalar seyircileri derinden etkilerken şarkılarını doktorlar için söyledi.

Konser, gecenin ilerleyen saatlerine doğru şarkılarla sona erdi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:34
Güneş 06:07
Öğle 13:07
İkindi 16:53
Akşam 19:57
Yatsı 21:24
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P