İNEGÖL AVM’DEN ÇOCUK DEFİLESİ 

Alışverişi sosyal yaşamın kalbine taşıyan İnegöl AVM, Dehakids iş birliğiyle 16 Haziran Cuma günü çocuk defilesi düzenledi. Çocuk markalarının giyim ve ayakkabı ilkbahar / yaz koleksiyonlarını minik mankenler eşliğinde tanıttığı defilede sürdürülebilirlik ve geri dönüşüme de dikkat çekildi. 

BURSA 19.06.2023, 14:12
İNEGÖL AVM’DEN ÇOCUK DEFİLESİ 

Çocukları ve aileleri her ay yeni etkinlik ve kampanyalarla buluşturan İnegöl AVM; çocukların geleceğine dikkat çekmek amacıyla yepyeni bir etkinlik gerçekleştirdi. Dehakids iş birliğiyle düzenlenen defilede 4-6 yaş aralığındaki minikler; çocuk markalarının giyim ve ayakkabı ilkbahar / yaz koleksiyonlarını tanıttı. 

Çocuklar ayrıca, defilenin sonunda yaşanılır bir dünyaya ve sürdürülebilirliğe vurgu yapmak amacıyla markaların poşet ve çantalarından oluşturulmuş geri dönüşüm kıyafetlerini giydi ve sosyal mesaj içeren pankartlarla dünyanın geleceği için büyüklere seslendi. 

Sürdürülebilirlik, geri dönüşüm ve çocukların geleceğine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen defilede çocuklar, baharın tazeliği ve yazın enerjisiyle harmanlanmış kıyafetlerini gururla sergiledi. 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 06:01
Öğle 13:06
İkindi 16:54
Akşam 20:01
Yatsı 21:30
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P