banner204

banner177

banner193

banner205

İNEGÖL AVM’DEN UZAKTAN EĞİTİME DESTEK

Geniş marka karmasıyla hem bölge ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan İnegöl AVM, pandemi döneminde uzaktan eğitim alan çocuklara ve ailelerine destek olmak için ‘Eğitime Destek Projesi’ni hayata geçirdi. Proje kapsamında aileleri ile birlikte gelerek kayıt yaptıran her çocuk, İnegöl AVM Eğitim Salonu’ndaki ücretsiz bilgisayar ve internet desteğinden faydalanabiliyor.

BURSA 23.11.2020, 17:46 23.11.2020, 17:54
İNEGÖL AVM’DEN UZAKTAN EĞİTİME DESTEK

Yenilenen yüzü, açık hava AVM’si olmasının getirdiği ferah yapısı ve geniş sosyal alanlarıyla sağlıklı ve hijyenik bir alışverişin adresi İnegöl AVM, pandemi döneminde uzaktan eğitim alan çocukları desteklemek için yeni bir proje başlattı.

‘Sorumlu marka’ anlayışıyla hareket eden İnegöl AVM, hayata geçirdiği Eğitime Destek Projesi ile eğitim salonunda çocuklara ücretsiz bilgisayar ve internet desteği sağlıyor. Proje kapsamında AVM, sergi salonunda çocuklar için içerisinde ücretsiz internet hizmeti ve bilgisayarların olduğu bir alan oluşturdu. Eğitim salonundan faydalanmak için çocukların aileleri ile birlikte gelerek fast food katındaki danışma bankosundan kimliklerini göstererek randevu/kayıt yaptırması yeterli oluyor. Kaydını yaptıran her öğrenci, velisi ile birlikte eğitim salonunu kullanabiliyor. 18 Kasım 2020 tarihinde T.C İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Yeni Tedbirler Konulu Genelge kapsamında tüm çocuklar bakanlık tarafından yeni bir karar çıkana kadar 13.00-16.00 saatleri arasında eğitim salonundan yararlanabiliyor.

Eğitim Salonu’nda üst düzey hijyen önlemleri alınıyor

Geniş yerli ve yabancı marka karmasıyla alışveriş ve sosyal yaşamın kalbi İnegöl AVM, çocukların uzaktan eğitimine destek olmak için hazırlanan eğitim salonunda pandemi dönemi için alınan üst düzey hijyen önlemleriyle hizmet veriyor. Uyarı levhaları ve mesafe çizgileri yerleştirilen salonda tüm yüzeyler AVM genelinde olduğu gibi düzenli olarak dezenfekte ediliyor ve ortam havalandırılıyor. Ziyaretçilerinin güvenlik ve sağlığını en yüksek seviyede gözeten İnegöl AVM, uygulamaya koyduğu önlemlerle geçtiğimiz günlerde Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni almaya hak kazanmıştı.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP) yatırımı olan İnegöl AVM ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.inegolavm.com.tr, FİBA Commercial Properties hakkında detaylara ise www.fibacp.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:38
Güneş 07:02
Öğle 13:17
İkindi 16:40
Akşam 19:21
Yatsı 20:40
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P