Sık sık farklı haberle gündeme gelen İnegöl Devlet Hastanesi’nde geçtiğimiz günlerde hasta refakatçısı ve personellerin de aralarında bulunduğu birçok kişide karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetleri baş gösterdi. İddialara göre farklı birimlerde çalışan sağlık çalışanlarında da benzer şikayetlerin ortaya çıkması birçok soru işaretine beraberinde getirdi.

Bursahaberdar Gazetesi ve İnegöl’de yerel medyanın gündeme getirdiği haberlere ilişkin İnegöl Devlet Hastanesi Yemekhanesi konuya ilişkin açıklama paylaştı.

Tarım ve Orman Bakanlığı Bursa Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nün Muayane ve Analiz Raporu’nu ileten İnegöl Devlet Hastanesi Yemekhanesi; numune tahlillerinin sonuçlarının temiz olduğunun raporlar ile kanıtlı olduğu ifade etti. 

İnegöl’de birçok farklı haberle gündeme gelen İnegöl Devlet Hastanesi yönetimi konu ile ilgili henüz resmi bir açıklamada bulunmadı. Bursa’da faaliyet gösteren birçok devlet hastanesi başarıları çalışmaları ve sağlık hizmetleriyle gündeme gelirken İnegöl Devlet Hastanesi’nde yaşanan ilginç olaylar kafalarda soru işareti bırakıyor.

Ortaya çıkan rahatsızlıklarla ilgili vatandaşlar ve sağlık çalışanlarının tedirginliği sürerken, kamuoyu konu ile ilgili resmi açıklama bekliyor.

Editör: Haber Merkezi