banner201

banner177

banner207

"İSRAİLLİ DİPLOMATLAR SINIR DIŞI EDİLMELİ "

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, İsrail'in Filistin halkına yaptığı zulme yaptığı açıklamayla ateş püskürdü. Alfatlı Türkiye'de bulunan İsrail'li diplomatların sınır dışı edilmesi gerektiğini söyledi.

BURSA 11.05.2021, 16:08
"İSRAİLLİ DİPLOMATLAR SINIR DIŞI EDİLMELİ "

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Filistin'de zulüm gören halk için destek açıklamasında bulundu. Alfatlı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: İsrail’in, Kudüs’te, Müslüman Filistin halkına uyguladığı, katliam boyutuna gelen baskı ve şiddet, Ramazan ayında, Ramazan Bayramı’na günler, hatta saatler kala, bölgenin yanı sıra tüm dünyanın pandemi dolayısıyla toplu ölümleri yaşadığı günlerde dahi devam ediyor. Mescid-i Aksa’ya ve orada bulunan Filistinlilere yapılan saldırı, son olarak İsrail’in Gazze’yi bombalamasıyla, -son bilgilere göre- 9’u çocuk 24 Filistinli Müslümanın hayatını kaybetmesi ve 612 masum, sivil Filistinli Müslümanın yaralanmasıyla sonuçlandı.  (98 gözaltı) İsrail’in saldırıları, yaşananlara ve ölümlere rağmen sona ermiş değil. Bu son saldırılar da göstermiştir ki, Siyonist İşgalci  İsrail  bir devlet değildir ,devlet olma vasfını yitirmiştir  ,Filistin ‘in gerçek sahipleri masum müslümanları katleden bir cinayet şebekesidir. Terör örgütü gibi hareket eden kalleş ve zalim bir örgütüdür. Birgün bugüne kadar yaptıkları katliamların hesabını, elbet vereceklerdir.

"HER DAİM FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ"

Kutsal kitabımız Kuran’a göre insanlar yaptıkları zulüm ve haksızlıktan dolayı lanetlenirler. Bu açıdan acımasızca insanları bombalayan; kadın, yaşlı, çocuk demeden hedef gözetmeksizin insanları öldüren, kendisi üstün bir ırk zannederek başkalarının topraklarına el koyma hakkının olduğunu düşünen ve savunmasız insanları yurtlarından çıkaranları lanetliyorum. Allah’ın ve tüm insanların laneti bütün zalimlerin üstüne olsun. İşgal altında  direnen  çocuklarımız, annelerimiz, gençlerimiz, yaşlılarımız o kutsal beldeleri  hayatları  pahasına  terk etmeyen, Duruşları ile Cenneti alan  o güzel insanlara da  en kalbi Teşekkürlerimi  arz ediyorum.  Büyük Birlik Partisi ve Alperenler olarak her daim  Filistinli kardeşlerimizin ve Bağımsız Filistin Davasının yanındayız. Yaşasın Zalimler için CEHENNEM ..."

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P