banner177

banner193

“KIŞ BAKIMLARINI İHMAL EDEN SÜRÜCÜLERİ BÜYÜK MASRAFLAR BEKLİYOR”

Kış aylarının gelmesiyle birlikte sürücülerin araç bakımlarını ihmal etmemeleri konusunda uyarılarda bulunan Şançelik Euro Repar Car Service yetkilisi Hakan Oral, “Araçlardaki sıvı seviyeleri kontrolleri ve periyodik bakımlar düzenli olarak yapılmazsa çok büyük masraflara yol açabilir. Zorunlu kış lastiği uygulaması da 1 Aralık itibariyle başladı. Euro Repar Car Service, Bursa Şançelik Otomotiv bünyesinde Bursa İnegöl ve Bursa Küçük Sanayi’de olmak üzere Bursa’nın 3 noktasında her marka model araca Şançelik güvencesiyle garantili servis hizmeti veriyor. Pandemi nedeniyle dileyen vatandaşlarımızın araçlarını evlerinden alıp bakımlarını yaptıktan sonra dezenfekte edip evlerine teslim ediyoruz” dedi.

BURSA 07.12.2020, 09:48 07.12.2020, 09:56
“KIŞ BAKIMLARINI İHMAL EDEN SÜRÜCÜLERİ BÜYÜK MASRAFLAR BEKLİYOR”


 

1997 yılından bu yana 20 bin adetin üzerinde 0 Peugeot otomobili tüketiciyle buluşturan Şançelik Otomotiv satış sonrası servis hizmetleriyle de 23 yıldır Peugeot ve DS marka otomobillere yetkili servis hizmeti veriyor. İzmir Yolu Üzeri Şançelik Otomotiv’in bünyesinde bulunan Euro Repar Car Service, İnegöl ve Küçük Sanayi’de olmak üzere toplam 3 noktada tüm marka ve modelde araçlara garantili servis hizmeti sunuyor.

“SIVI SEVİYELERİ VE PERİYODİK BAKIMLAR ÇOK ÖNEMLİ”

Kışın gelmesi birlikte servislerde araç yoğunluklarının başladığını aktaran Şançelik Euro Repar Car Service yetkilisi Hakan Oral, “Kış şartlarında araçlarının sıvı seviyelerinin kontrolleri ve periyodik bakımlarının yapılması çok çok önemli. Kışlık lastiklerin takılma süreci de 1 Aralık itibariyle başladı. Vatandaşlarımızın bu konularda sürüş güvenliği ve emniyeti açısından çok dikkatli olmaları gerekiyor. Herkesi Euro Repar Car Service bekliyoruz.” dedi.

“İNEGÖL VE KÜÇÜK SANAYİ VE İZMİR YOLU’NDA HİZMET VERİYORUZ”

“Şançelik Euro Repar Car Service olarak; İzmir Yolu Şançelik Otomotiv, Bursa Küçük Sanayi ve Bursa İnegöl’de toplam 3 noktada her marka model araca yetkili servis hizmeti veriyoruz.” ifadelerini kullanan Hakan Oral, “Pandemi sürecinde yaşanan olumsuzluklardan ve vatandaşlarımızın evde çıkmayı tercih etmediği şu dönemde hizmet ağımızı genişlettik. Bizleri arayarak bilgi verdikleri takdirde araçlarını evden alıyoruz. Bakım işlerini gerçekleştirdikten sonra aracın dezenfekte edip müşterimize teslim ediyoruz.”

“FİYATLARIMIZ SANAYİ STANDARTLARINDA”

Bursa’nın 3 noktasında hizmet veren Şançelik Otomotiv Euro Repar Car Service’lerinin fiyatlarının sanayi standartlarında olduğuna dikkat çeken ve garantili servis hizmeti verdiklerinin altını çizen Oral şöyle devam etti, “Yetkili servis prosedüründe ki uygulamalarla, orijinal ekipmanlar kullanarak yapılan işlemlerin faturalandırarak araçları teslim ediyoruz. Fiyatlarımız tamamen sanayi standartlarındadır. Müşterilerimize ekonomik fiyatlandırmalarla hizmetlerimizi sürdürüyoruz.  2020’nin ocak ayında İnegöl Özdilek’in hemen arkasında Alanyurt Caddesi’nde yaklaşık 400 metrekare kapalı alan sahip olan, 20 yıl tecrübeye sahip arkadaşlarımızla tüm marka araçlara hizmet veriyoruz. Küçük Sanayi şubemizde hizmetlerine devam ediyor” dedi.

TÜM MARKA ARAÇLARA GARANTİLİ HİZMET

“Servis konusunda en önemli konu şüphesiz güvendir. 1997 yılından bu yana Şançelik olarak hizmet veriyoruz. Eleman sirkülasyonun an az olduğu bayilerden bir tanesiyiz. Alanımızda tüm eğitimlerimizi almış arkadaşlarımız hizmet veriyor. Yetkili servislere aracınızı bıraktığınız zaman o aracı en iyi şekilde tanıyan kişiye aracınızı teslim ediyorsunuz. Başka yerlerde tamir edilmeye çalışılmış ancak araca zarar verilmiş şekilde çok sayıda araçla karşılaşıyoruz.  Araçlara müdahale etmek eskisi gibi kolay değil, profesyonel müdahale şart. Çok uygun fiyatlarda yetkili servislerde yapılacak bir işlemin, dışarıda yapılması neticesinde kaynaklanan hatalardan o sorunun maliyeti 10 katına dahi çıkabiliyor. Yeni model bir aracınızı, eski sistemden devam eden bir yere götürdüğünüzde yanlış işlemler uygulanabiliyor veya sorun çözülemiyor vatandaşlarımız uygun fiyata yaptırmak isterken aslında kendi maliyetini artıyor. Bir diğer konu ise orijinal ekipman kullanımı. Servislerde orijinal ekipmanlar ve ürünler kullanılıyor."

“SERVİS, SİGORTA, EKSPER HEPSİ BİR ARADA”

Şançelik Otomotiv yetkili servisinin yılda 11 bin araca, 50 kişilik profesyonel bir ekiple servis hizmeti verdiğini aktararak şöyle konuştu, “Satış sonrasında servis, yedek parça, kaporta boya bölümlerinde hizmet veriyoruz. Servis bölümümüzde Covid-19 salgınından önce günlük 45-50 araca müdahale ediyorduk.  Yılda ise yaklaşık olarak 11 bine yakın araca servis hizmetlerimiz kapsamında hizmet veriyoruz. Şançelik Otomotiv ayrıca yıllık kiralık araç hizmeti de veriyor. Şançelik Sigorta’da sigorta hizmetleri veriyoruz. 4 tane ana kuruluşla kasko acenteliğimiz yer alıyor. Aynı zamanda servisimizi tercih eden ve satılan tüm araçlara sigorta ve kasko tekliflendirmesini gerçekleştiriyoruz. Sigorta şirketimizin kendi bünyemizde olmasının birçok avantaj sağlıyor. Burada yapmış olduğumuz kasko çalışmalarını Peugeot kasko üzerinden gerçekleştiriyoruz. Müşterimiz burada hiçbir mağduriyet yaşamıyor. Çok uzun sürelerde eksper bekleme süreleri olmuyor. Araçlar fotoğraflanıp sistem üzerine yüklenip hızlı bir şekilde onayı alınıyor. Müşterimize mağdur olmaması adına ikame araç veriyoruz.  Buradaki profesyonel kasko işleminin yapılması çok önemli çünkü Peugeot kasko olduğunda, modül üzerinden işlem yapmak eksper bekleme süresini sıfıra indiriyor. Normal kaskolarda eksper onay verdikten sonra ikame araç talebinde bulunabiliyorsunuz.”

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P