banner204

banner177

banner193

METEOROLOJİ AÇIKLADI: Kar yağışı ne kadar sürecek?

Bursa’da etkili olan kar yağışı bu gece saatlerinde de yoğun şekilde yüzünü gösterirken, bütün gün şehir genelinde devam edecek. Hava sıcaklığı ise gün boyu 0 derece üzerine çıkmazken, yeni haftada da kar yağışı sürecek ve çarşamba gününe sıcaklıklar eksi 10 ile 0 derece bandında seyredecek.

BURSA 23.01.2022, 09:28
METEOROLOJİ AÇIKLADI: Kar yağışı ne kadar sürecek?

Türkiye’de birçok ili etkisi altına alan kar yağışı Bursa’da da yoğun şekilde yüzünü göstermeye devam ediyor.

Dün itibariyle kuvvetli kar yağışı şehri esir alırken hafta sonunun son gününde de (BUGÜN) yer yer etkisini artırarak Bursa’da devam edecek.

Sabahın ilk saatlerinde eksi 7 dereceye kadar düşen termometreler gün içerisinde ise en yüksek 0 derece oluyor.

Akşam saatlerinden itibaren eksi derecelere gerçekten hava sıcaklığı ile birlikte kar yağışı şehir genelinde devam ediyor.

YENİ HAFTA BUZ KESECEK, KAR YAĞIŞI SÜRECEK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa’yı yeni haftada da kar yağışlı soğuk havanın etkili olduğu günler bekliyor.

Yarın için (PAZARTESİ ) yapılan tahminlere göre, termometreler günün ilk saatlerinde eksi 10 dereceyi gösterirken, gün içerisinde ise en yüksek 0 derece olacak. Kar yağışının YARIN ise 1 günlük ara vermesi bekleniyor.

SALI gününden itibaren tekrar etkili olan kar yağışıyla birlikte hava sıcaklığı ise gece saatlerinde eksi 10 derece, gün içerisinde ise en yüksek 0 derece olarak ölçülüyor.

ÇARŞAMBA günü için de kar yağışı uyarısında bulunan meteoroloji, soğuk havanın birkaç derecelik kırılmayla gece eksi 5, gün içerisinde 1 derecelere kadar yükseleceğini bildirdi.

PERŞEMBE gününden itibaren etkisini kaybedecek olan kar yağışının ardından parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı gün içerisinde 2 derecelere kadar tırmanacak.

,

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P