Meteoroloji’nin yeni hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde bugün yağış beklenmiyor.

BURSA'DA KÖPEK DEHŞETİ: 54 YAŞINDAKİ ADAMA SALDIRDI BURSA'DA KÖPEK DEHŞETİ: 54 YAŞINDAKİ ADAMA SALDIRDI

Sabah saatlerinde soğuk soğuk hava ve sis etkili olurken önümüzdeki hafta için rüzgar ve sağanak uyarıları geldi. İşte detaylar…

Haftanın son gününe -3 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde sisli ve parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru sisli hava etkisini kaybederken termometreler 4 derece seviyelerine geliyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde az bulutlu ve güneşli gökyüzü yüzünü gösterirken hava sıcaklığı 4-5 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası 7 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerle birlikte güneşli ve az bulutlu gökyüzü şehir genelinde etkili olmaya devam ediyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 4 derece olarak ölçülürken güneşli gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 2 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde ise termometreler 1 derece seviyelerinde seyredecek. 

RÜZGAR VE SAĞANAK UYARISI!

Meteoroloji’nin gelecek hafta hava tahmin raporuna göre; Bursa genelinde sıcaklıklar artışa geçerken rüzgar ve yağış için de uyarı geldi.

Haftanın ilk gününde (YARIN) sabah saatlerinde termometreler en düşük 0 derece olarak ölçülürken gün içerisinde etkili olan rüzgar ile birlikte en yüksek sıcaklık 13 derece seviyelerinde ölçülecek.

Haftanın ikinci gününde (SALI) sabah saatlerinde termometreler 8 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde kuvvetli sağanak yağış geçişleriyle birlikte termometreler en yüksek 14 derece seviyelerinde ölçülecek.

Haftanın üçüncü gününde (ÇARŞAMBA) termometreler sabah saatlerinde dondurucu soğukla birlikte hava sıcaklığı eksi 4 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 6 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Yeni haftanın dördüncü iş gününde ise (PERŞEMBE) sabah saatlerinde sıcaklık 6 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde etkili olacak parçalı bulutlu hava ile birlikte en yüksek sıcaklık ise 18 derece seviyelerinde seyrediyor.

Editör: Haber Merkezi