banner209

banner177

banner193

METEOROLOJİDEN BURSA'YA ÇİFTE UYARI

Bursa’da hava bugün nasıl? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bursa için 14 Ocak 2024 Pazar günü hava tahmin raporunu yayınladı. Sabah saatlerinde sisin etkisinde olacak kentte gün içerisinde yağış beklenmezken az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 7 dereceye kadar yükselecek.

BURSA 14.01.2024, 09:56
METEOROLOJİDEN BURSA'YA ÇİFTE UYARI

Meteoroloji’nin yeni hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde bugün yağış beklenmiyor.

Sabah saatlerinde soğuk soğuk hava ve sis etkili olurken önümüzdeki hafta için rüzgar ve sağanak uyarıları geldi. İşte detaylar…

Haftanın son gününe -3 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde sisli ve parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru sisli hava etkisini kaybederken termometreler 4 derece seviyelerine geliyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde az bulutlu ve güneşli gökyüzü yüzünü gösterirken hava sıcaklığı 4-5 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası 7 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerle birlikte güneşli ve az bulutlu gökyüzü şehir genelinde etkili olmaya devam ediyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 4 derece olarak ölçülürken güneşli gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 2 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde ise termometreler 1 derece seviyelerinde seyredecek. 

RÜZGAR VE SAĞANAK UYARISI!

Meteoroloji’nin gelecek hafta hava tahmin raporuna göre; Bursa genelinde sıcaklıklar artışa geçerken rüzgar ve yağış için de uyarı geldi.

Haftanın ilk gününde (YARIN) sabah saatlerinde termometreler en düşük 0 derece olarak ölçülürken gün içerisinde etkili olan rüzgar ile birlikte en yüksek sıcaklık 13 derece seviyelerinde ölçülecek.

Haftanın ikinci gününde (SALI) sabah saatlerinde termometreler 8 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde kuvvetli sağanak yağış geçişleriyle birlikte termometreler en yüksek 14 derece seviyelerinde ölçülecek.

Haftanın üçüncü gününde (ÇARŞAMBA) termometreler sabah saatlerinde dondurucu soğukla birlikte hava sıcaklığı eksi 4 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 6 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Yeni haftanın dördüncü iş gününde ise (PERŞEMBE) sabah saatlerinde sıcaklık 6 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde etkili olacak parçalı bulutlu hava ile birlikte en yüksek sıcaklık ise 18 derece seviyelerinde seyrediyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 06 Mayıs 2024
İmsak 04:11
Güneş 05:50
Öğle 13:05
İkindi 16:57
Akşam 20:11
Yatsı 21:43
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P