banner177

banner193

METEROLOJİ UYARDI: BURSA KAVRULACAK

Meteoroloji Bursa için 31 Temmuz 2022 Pazar günü hava tahmin raporunu yayınladı. Bursa için hafta sonunun son gününde yüksek sıcaklık uyarısı gelirken gün içerisinde termometreler 33 dereceye kadar tırmanıyor ancak hissedilen sıcaklık ise 37 dereceleri buluyor.

BURSA 31.07.2022, 09:44
METEROLOJİ UYARDI: BURSA KAVRULACAK

Bursa hafta sonunun son gününde hissedilen sıcaklığın 37 dereceye kadar ulaştığı bir havayla kavrulurken, meteorolojiden yeni hafta için de flaş uyarılar geldi. İşte detaylar…

Hafta sonunun son gününe sabah saatlerinde 19 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde parçallı bulutlu ve güneşli ve gökyüzü yüzünü gösteriyor.

Öğle saatlerinde 31 derece seviyelerine kadar tırmanan termometrelerle birlikte bulutlu ve bol güneşli gökyüzü etkili olmaya devam ederken, şehir genelinde hissedilen sıcaklık da yükselişte. 

Sıcaklık öğle saatleri sonrasında 33 derecelere kadar tırmanırken, hissedilen sıcaklık ise 37 dereceleri görüyor.

Akşam saatlerine kadar sürecek 30 derece üzerindeki sıcaklık sonrası termometreler 28 derecelere gerilerken gece saatlerinde ise hava sıcaklığı 23 derecelere kadar düşüyor.

YENİ HAFTA UYARISI GELDİ

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa’da yeni haftada da termometreler 30 derece üzerindeki seyrini seyrini sürdürecek. Öte yandan hissedilen sıcaklıkların ise 35 dereceyi bulması bekleniyor.

Yarın (PAZARTESİ) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde sıcaklık en düşük 18 derece olarak ölçülürken, gün içerisinde şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler 32 dereceye kadar tırmanacak.

Haftanın ikinci günü (SALI) ise az bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler sabah saatlerinde en düşük 18 dereceyi gösterecek. Gün içerisinde ölçülen hava sıcaklığı 32 derecelere kadar tırmanırken, hissedilen sıcaklık 35 dereceyi geçmesi bekleniyor.

Yeni haftanın üçüncü gününde ise (ÇARŞAMBA) Bursa genelinde sürpriz bir yağış geçişi beklendiğini duyuran meteoroloji yetkilileri, sabah saatlerinden itibaren parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte en düşük sıcaklık 16 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde ise yer yer hafif yağış geçişleri ile birlikte en yüksek sıcaklığın 32 derece olması bekleniyor.

Yeni haftanın üçüncü gününde (PERŞEMBE) sabah saatlerinde 17 derece olarak ölçülen sıcaklıkla birlikte gün içerisinde parçalı bulutlu ve günceli bir gün bekleniyor. Termometreler ise gün boyu en yüksek 31 dereceye kadar yükseliyor.

Yorumlar (1)
Hatice Şahin 2 yıl önce
Merhaba tammm güzel nerde benim de 2 coçuğumvar göndermek istiyorum
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:54
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:08
Yatsı 21:39
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P