banner177

banner193

Özel Haber: ALPER TABAN SOSYAL MEDYANIN ZİRVESİNE OTURDU

Dijital gözlemci Teleskop’un yayınladığı verilere göre Bursa’da ilçe belediye başkanlarının sosyal medya performansları ölçüldü. Rapora göre İnstagram, Facebook ve Twitter’da diğer belediye başkanlarına büyük fark atarak zirveye oturan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban en çok etkileşim alan belediye başkanı oldu.

BURSA 05.11.2020, 13:07
Özel Haber: ALPER TABAN SOSYAL MEDYANIN ZİRVESİNE OTURDU

HABER: SERCAN GÜLER 

Sosyal medya her geçen gün önemini ve değerini arttırırken kamu kurum ve kuruluşları, özel sektörden firmalar, belediyeler, başkanlar ve birçok kullanıcı sosyal medyayı çok daha aktif kullanılır hale geldi. Hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan sosyal medyada Belediye Başkanlarıda yaptıkları hizmetleri ve duyuruları en hızlı şekilde aktarmak için sosyal medyayı çok aktif bir şekilde kullanıyor.

Yapılan araştırmaya göre Bursa’nın 17 ilçe belediye başkanının değerlendirildiği raporda İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban 3 platformda en çok etkileşim alan belediye başkanı olurken, listenin ikinci sırasında, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, üçüncü sırada ise Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz yer aldı.

ALPER TABAN GÖNDERİ ETKİLEŞİMDE BÜYÜK FARK ATTI

İnegöl’ün başarılı belediye başkanı Alper Taban sosyal medyada Ekim ayında adından en çok söz ettiren isim oldu. Buna göre Başkan Taban; Facebook, İnstagram ve Twitter’da bir ayda toplamda 449 paylaşımda bulunurken, gönderi başına ortalama 768 etkileşim aldı.  Taban toplamda ise 345 bin etkileşim alırken, listenin ikinci sırasında yer alan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar yine 3 platformda 183 bin etkileşim, üçüncü sırada yer alan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ise 131 bin etkileşim aldı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 06:01
Öğle 13:06
İkindi 16:54
Akşam 20:01
Yatsı 21:30
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P