banner177

banner193

SAHİLLERDE ÇADIRLAR KALDIRILIYOR! Mudanya'nın "Suriyeli" kararından sonra, o sahilde de çadırlar kaldırıldı!

Gemlik Zabıta Müdürlüğü ve Büyükşehir Zabıta ekipleri Bursa'nın gözde sahillerinden olan Kumla sahilinde çadırları kaldırdı. Kamp alanı dışında kurulan çadırlar zabıta ekipleri tarafından tespit edilirken vatandaşlara konu ile ilgili uyarılarda bulundu.

BURSA 08.06.2019, 13:04 08.06.2019, 13:17
SAHİLLERDE ÇADIRLAR KALDIRILIYOR! Mudanya'nın "Suriyeli" kararından sonra, o sahilde de çadırlar kaldırıldı!

Önceki gün Mudanya Belediyesi'nin talimatıyla Mudanya sahillerinde Suriyelilerin görüntü kirliliği ve çevreye rahatsızlık verdiği gerekçesiyle Mudanya Belediyesi zabıta ekipleri tarafından kaldırılan çadırların yankıları sürerken Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ın kararı kimi kesim tarafından ırkçı ve faşist olarak yorumlamış kimi kesim ise Suriyelilere karşı alınan bu kararı olumlu bir uygulama olarak değerlendirmişti. 

Bugün ise benzeer bir karar Gemlik Belediyesi tarafından verildi.  Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Hayri Türkyılmaz'ın aksine belirli bir kesimi işaret etmezken yaptığı açıklamada, sahilleri gereksiz işgal edenlere anında ekipler tarafından müdahale edildiğini ifade ederken, vatandaşların daha rahat ve güvenli tatilini geçirmesi için Belediye ekiplerinin aralıksız çalışmalarına devam ettiğini kaydetti. Sahillerin sorumluluğunun Gemlik Belediyesi'nde değil, Büyükşehir Belediyesi'nde olduğunu da belirten Sertaslan, "Zabıta ekiplerimiz Büyükşehir Belediyemizin ekipleriyle ortak çalışmalar yaparak sahillerdeki çadır ve benzeri materyallerle yapılan işgallere izin vermeyecek" dedi

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P