banner177

banner193

Salih Uçak, "Teorik bilgi pratikle harmanlanmalı"

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı, İş İnsanı Salih Uçak, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bursa Teknik Üniversitesi  (BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

BURSA 08.02.2020, 16:16 08.02.2020, 16:22
Salih Uçak, "Teorik bilgi pratikle harmanlanmalı"

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Salih Uçak, beraberinde Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mesut Altay ve İl Sekreteri Haldun Filizli’nin katılımları BTÜ Rektörü Prof. DR. Arif Karademir’i ziyaret etti.

TEORİK BİLGİ PRATİKLE HARMANLANMALI…

Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette konuşan Salih Uçak, gençlerin sürekli gelişen teknoloji ile gittikçe değişen çalışma ve üretim şartlarına uyum sağlayabilmeleri için üniversite-sanayi işbirliğinin önemine vurgu yaptı. Gençlerin önünün açılıp, geleceğe daha sağlam adımlarla yürüyebilmeleri için üniversitelere ve sanayicilere büyük görevler düştüğünün altını çizen Salih Uçak, gençlerimizin öğrenim hayatlarında aldıkları teorik bilgilerin, pratikle harmanlanması gerekiyor. Şu anda ülkemizde yaşanan işsizlik ve sanayicinin yaşadığı kalifiye eleman bulma sorununun yegane çözümü gençlerimize teorik ve pratik eğitimi doğru şekilde verebilmemizden geçiyor. Gençlerimiz öğrenmeli, üretmeli. Ülkemiz ancak bilgi ve üretim sevdası ile yoğrulmuş gençlerimizin ellerinde büyüyecektir. Bu yolda yapacak çok işimiz var. Elimizden gelen her türlü katkıyı koymaya hazırız”dedi.

BİLİM, ÜRETİM VE HAYAT BOYU ÖĞRENME…

Prof.Dr. Arif Karademir ise Bursa Teknik Üniversitesi olarak kuruldukları günden bu yana öğrencilerinin önlerini açacak çalışmalara imza atmaya çalıştıklarını belirtti. Bilimin, üretimin ve hayat boyu öğrenmenin önemini öğrencilerine aşılayarak, çağın şartlarına uygun eğitim almalarını sağlamak için sürekli kendilerini geliştirdiklerini anlatan Prof.Dr. Karademir, gençlerin önünün açılması adına her türlü iş ve fikir birliğine açık olduklarını söyledi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 06:01
Öğle 13:06
İkindi 16:54
Akşam 20:01
Yatsı 21:30
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P