banner177

banner193

Sanayide steril üretim sürüyor! Birlik Teknik Otomat örnek oluyor

Tüm dünyada ve Türkiye korona virüs salgını devam ederken, kamu kurum ve kuruluşlarının aldığı önlemlerin yanı sıra faaliyetlerine devam eden sanayi kuruluşları da fabrikalarını dezenfekte ederek salgının büyümemesi için büyük bir çaba harcıyor. Bu kapsamda Kayapa Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan fabrikasında faaliyetlerine devam eden Birlik Teknik Otomat 40’tan fazla kişiye istihdam sağlarken, çalışanları ve ziyaretçileri korona virüs tehdidinden korumak için dezenfekte işlemi uygulattı.

BURSA 19.03.2020, 18:20 19.03.2020, 18:42
Sanayide steril üretim sürüyor! Birlik Teknik Otomat örnek oluyor

Birlik Teknik Otomat’ın kurucusu Fırat Uygun yaptığı açıklamada korona virüs salgının ekonomiye büyük yansıması olacağının altını çizerek geçtiğimiz gün açıklanan Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi’nin firmalar için umut verici olduğunu belirtti. Üretime ve ülke ekonomisine katkı sağlamak için her zaman olduğu gibi şuanda da devam ettiklerini ifade eden Uygun virüs salgınına karşı da çalışanlarını bilgilendirdiklerini ve çok titiz davrandıklarını aktardı.

TALAŞLI İMALATTA ÖNDE GELEN FİRMA

Kuruluş yılı 2004 olan kurulduğu yıllarda üretim portföyü sadece talaşlı imalat ve otomat parça üretimiyle sınırlı olan Birlik Teknik Otomat Metal Ürünleri Ltd. Şti. otomotiv, makine imalatı, koltuk imalatı, beyaz eşya, kapı sistemleri, mobilya, sektöründe kaliteli hizmet vermeyi ve müşteri taleplerini noksansız bir şekilde karşılamayı prensip edinerek üretimine kesintisiz devam ediyor.Birlik Teknik Otomat’ın kurucusu Fırat Uygun Birlik Teknik Otomat ile ilgili bilgiler veren Uygun, “Talaşlı imalatı soğuk metal şekillendirme teknolojisine sahip alt yapısı ile ürün gamı itibariyle gelecek her türlü talebi karşılayabilecek makine ve kalifiye elemanlara sahip bir firmayız. Otomotiv ve diğer endüstrilerin ihtiyacı olan pim, mil, somunlar ve benzeri parçaları; hammaddesi bronz, teflon, paslanmaz, alüminyum, çelik ve benzeri hammaddelerden son teknoloji CNC Torna ve Cnc Freze tezgahlarında üretiyoruz.” açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P