banner177

banner193

Şehir Hastanesi'nde boru patladı! Böyle duyarsızlık olmaz...

Bursa'da yeni inşa edilen Şehir Hastanesi'ni su bastı haberlerinin ardından Sağlık Müdürlüğünden açıklama geldi. Açıklamada atılan bebek bezinin boruları tıkadığı bildirildi. 

BURSA 29.07.2019, 17:16
Şehir Hastanesi'nde boru patladı! Böyle duyarsızlık olmaz...

Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Bursa Şehir Hastanesi’nde 24.07.2019 tarihinde B1 katı HBYS ofis alanının tavanında oluşan su akıntısı ile ilgili gerekli inceleme yapılmıştır. C Blok Kadın Doğum ve Çocuk hastanesinin pis su borularından bebek bezi ve benzeri maddelerin atılması neticesinde rögarın tıkandığı ve suyun geri itmesi sebebiyle de anılan ofis üzerinden geçen boruya ait dirseğin patladığı tespit edilmiştir. Olayla ilgili teknik ekipler hemen aksiyona alınarak vidanjör ile rögar açtırılıp, patlayan dirsek değiştirilmiştir. Ve her şey normal akışına dönmüştür. Bu su akıntısı sonucunda hiç bir tıbbi cihaz ve alanda aksaklık yaşanmamış ve sağlık hizmeti kesintisiz devam etmiştir" denildi. 

Yorumlar (1)
Vangance 5 yıl önce
İnsanların hakkına girerek yaptıkları kendi çıkarları için tamamen rant sağlama amaçlı ticarethane maksadıyla kurulmuş sağlık ve şifa ile alakası olmayan “alışverişe geldik bari doktora da görünelim” denilen böyle bir yerin açılalı bir ay olmadan bu hale gelmesi Allah’ın bir cezasıdır. Eğer çalışanlar mağdur edilmez ve yapılan haksızlıklar telafi edilmezse daha vahim hadiselerin oluşması işten bile değildir.
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P