banner177

banner193

SUNVİTAL ENERJİ 200. GES PROJESİNİN ÖN KABULÜNÜ ALDI

Türkiye’deki öncü güneş enerjisi şirketi Sunvital Enerji, 200. güneş enerji santrali (GES) projesinin ön kabulünü tamamladı. 10 yılı aşkın tecrübesi olan şirket, bu proje ile Türkiye'de güneş enerjisi sektöründe önemli bir dönüm noktasına ulaştı.

BURSA 23.03.2024, 11:39
SUNVİTAL ENERJİ 200. GES PROJESİNİN ÖN KABULÜNÜ ALDI

Sunvital Enerji Kurucu ortaklarından Murat Kılıç: "200. GES projemizin ön kabulünü yapmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu proje, firmamız için sektörde önemli bir dönüm noktası. Bugüne kadar 200 projeye imza atarak güneş enerjisi kullanımının yaygınlaşmasına katkıda bulunmamızın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. 10 yılı aşkın sektör tecrübemiz, uzman ekibimiz ve geniş referans ağımız ile en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Kaliteli hizmetler ve çözümler sunarak, müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz." dedi

BÜYÜME ORANIMIZIN DEVAMLILIĞINI HEDEFLİYORUZ

Murat Kılıç ekledi: “Bilindiği üzere 2023 senesinin ülkemizde çok kolay geçtiğini söyleyemeyiz. Öncelikle büyük bir doğal afet ile karşılaştık, ardından seçim süreci derken sektörümüz finansal açıdan kolay bir sene geçirmedi. Bu beklemediğimiz kötü senaryoda Sunvital Enerji olarak hayata geçirilen projelerde %30 oranında artış göstererek büyümeye devam ettik. 2024 özelinde ise gerek finansal maliyetlerin karşılanması, gerek enerji fiyatlarının düşmesi, gerekse küresel çapta hareketlilik suyun rengini bulanıklaştırıyor. 3. Çeyrekten sonra ticari faaliyetlerin biraz daha rahatlayacağı bir sene olacağını tahmin etmekle beraber en azından 2023 senesindeki büyüme oranımızın devamlılığını hedefliyoruz.” dedi.

GELECEĞE KATKIDA BULUNMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

Sunvital Enerji, 200. GES projesinin ön kabulünün başarıyla tamamlanmasının Türkiye'deki karbon ayak izini azaltmada önemli bir rol oynayacağını belirtti. Projenin tamamlanmasıyla birlikte, Türkiye'nin enerji ihtiyacına önemli ölçüde katkı sağlanması ve çevreye duyarlı enerji üretiminin artırılması hedefleniyor. Firma yetkilileri, yenilenebilir enerji projelerindeki lider konumunu koruyarak, sürdürülebilir bir enerji ile gelecek nesillere daha temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakma amacına katkıda bulunmayı sürdüreceğini vurguladı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 06:01
Öğle 13:06
İkindi 16:54
Akşam 20:01
Yatsı 21:30
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P