banner177

banner193

ULUDAĞ SARIALAN ORMAN KÖŞKLERİ DOĞAYLA BAŞ BAŞA EŞSİZ DENEYİM SUNUYOR

Turizmin lider bölgesi olan Uludağ’ın Sarıalan’da yer alan Uludağ Sarıalan Orman Köşkleri, doğa ile iç içe konaklama imkanı sunuyor. Yaz kış büyük talep gören Orman Köşkleri 12 ay boyunca benzersiz konaklama deneyimi ile hereksin büyük beğenisini kazanıyor.

BURSA 25.05.2021, 12:27 25.05.2021, 12:33
ULUDAĞ SARIALAN ORMAN KÖŞKLERİ DOĞAYLA BAŞ BAŞA EŞSİZ DENEYİM SUNUYOR

Pandemi nedeniyle doğa ile iç içe tatil alanlarına ilgi artarken, Uludağ Sarıalan Orman Köşkleri doğa tatillerinin başında geliyor.  Kış turizminin lider bölgesi Uludağ’da ahşap köşkler doğa tatilini, Turizm sektöründe daha birçok alanda ve bölgede girişimleri bulunan Derebahçe Sosyal Tesisleri & Altın Koza ortak girişimi ile  misafirlerine sunuyor.

“Uludağ’ın yeşilin her tonunu bulunduran ağaçlarla kaplı ormanlarının tertemiz havasını solumak sizlere çok iyi gelecek…”

ORMAN KÖŞKLERİ YENİ YAŞAM ALANINIZ

Sarıalan Orman Köşkleri 4 kişilik ve 6 kişilik 2 tip yapılardan oluşuyor. 12 ay hizmet veren toplamda ise 47 adet köşk yer alıyor. Evlerin içi tamamen eşyalı olup; buzdolabı, çamaşır makinesi, temel mutfak malzemeleri, doğalgazlı ocak yer alıyor. Çift kişilik ve tek kişilik yatakların yer aldığı köşkler konforlu bir tatil keyfi sunuyor.

YAZINDA TATİLİN GÖZDESİ

Sadece kış aylarında değil yaz sıcaklarından bunalanlarında adresi olan Sarıalan Orman Köşkleri, ormanın içinde eşsiz doğası ve kuşların cıvıltılarıyla insana huzur veriyor. Mangal yakmak için barbekü mangalında yer aldığı bahçede sevdikleriyle birlikte tatil yapmak isteyenlerin yaz aylarında da tercihi oluyor.

http://uludagormankoskleri.com/

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P