banner177

banner193

YEMEK VE ÖTESİ PROJESİ HAYATA GEÇTİ

Onur Özkul tarafından LÖDER (Lösemili Çocuklara Yardım Derneği) yararına yapılan sosyal sorumluluk projesi geçtiğimiz günlerde start aldı.

BURSA 12.03.2024, 10:30
YEMEK VE ÖTESİ PROJESİ HAYATA GEÇTİ

Bir hobinin, sürdürülebilir faydaya dönüşmesi umuduyla ortaya çıkan Yemek ve Ötesi’nin ana teması ise “Dostluk ortamı ve iyi yemek”.

15 günde bir, çarşamba akşamları, sizin belirlediğiniz 6 kişiden oluşan grubu kendi evinde ağırlayan Onur Özkul, farklı lezzetleri deneyimlemek üzerine olan ilgisini misafirleriyle paylaşıyor.

LÖDER YARARINA SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Lezzet yolculuğunda keyifli bir akşam geçirmekle kalmayacak aynı zamanda bir sivil toplum kuruluşuna destek olmuş olacaksınız. Katkılarınızın doğrudan LÖDER’e ulaşacağı bu organizasyon ile birçok çocuğun yaşamlarına dokunmuş olacaksınız. Onur Özkul, sizleri belirlediğiniz altı kişilik bir grup halinde en özenli şekilde evinde ağırlayacak, sizler de memnuniyetiniz ölçüsünde, çocuklar için çalışan bir STK’ye destek olacaksınız.

LÖDER HAKKINDA

Uludağ Üniversitesi Çocuk Hematoloji-Onkoloji Kliniği Bursa ve güney Marmara'da çocukluk çağı kanserlerini tedavi eden tek merkez. Bursa Lösemili Çocuklara Yardım Derneği (LÖDER), tedavi gören hastalara yardım amacıyla 1994 yılında kurulmuş, gönüllülerin oluşturduğu bir sivil toplum kuruluşudur. Dernek gönüllülük esasına dayalı çalışmaktadır. Derneğin tüm gelirini bağışlar oluşturmaktadır. Bağışların tamamı hastalar yararına yapılan projelerde kullanılmaktadır.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:23
Güneş 05:59
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:03
Yatsı 21:33
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P