Olay, Osmangazi ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre A.T. isimli kadının içerisinde cep telefonu ve gözlük bulunan poşeti, bir kişi tarafından kapkaç yöntemiyle zorla alındı. Olayın ardından Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Ekiplerin olay yeri ve çevresindeki güvenlik kameralarını incelemesi ve saha çalışmaları sonucunda kapkaç şüphelisinin E.K. olduğu belirlendi. Şüphelinin, kapkaç olayını gerçekleştirmeden önce kadını bir süre takip ettiği tespit edildi.

Bursa’da milyonluk tefecilik ağı çökertildi! İşte detaylar...
Bursa’da milyonluk tefecilik ağı çökertildi! İşte detaylar...
İçeriği Görüntüle

Polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla şüpheli E.K., Mudanya ilçesinde müştekiye ait cep telefonu ile birlikte yakalandı. Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.