banner209

banner177

banner193

Efsane isim Kobe Bryant ve kızı öldü

NBA'in efsane ismi, uzun yıllar Los Angeles Lakers formasını terleten; kimilerine göre Michael Jordan'la birlikte tarihin en iyi oyuncusu olan Kobe Bryant, Kaliforniya'da geçirdiği bir helikopter kazası sonucunda hayatını kaybetti. Ayrıca Kobe Bryant'ın 13 yaşındaki kızının da kazadan yaşamını yitirdiği belirtildi. Dünyada sporseverleri kahreden haber ABD basını tarafından da doğrulandı. Los Angeles Polis Departmanı da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, 9 kişinin olduğu helikopter kazasında kurtulanın olmadığını açıkladı. Helikopterin düşme nedeni de ortaya çıktı. Şerif Alex Villanueva, uçakta 9 kişinin olduğunu ancak henüz isimlerin açıklanamayacağını duyurdu.

DÜNYA 27.01.2020, 10:32
Efsane isim Kobe Bryant ve kızı öldü

Los Angeles Lakers efsanesi Kobe Bryant, California'da yaşanan bir helikopter kazası sonrasında hayatını kaybetti. Kobe Bryant ile birlikte helikopterde bulunan 4 kişi daha hayatını kaybetti. Kobe Bryant'ın 13 yaşındaki kızı Gianna Maria-Onore'nin de hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kobe Bryant’ın eşi Vanessa Bryant’ın ölenler arasında olmadığı aktarıldı. Edinilen bilgiye göre Kobe Bryant, Los Angeles Lakers maçından dönüşte Sikorsky S76 tipi helikopterin içindeyken geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti. Helikopterde Kobe Bryant ile birlikte 8 kişi daha olduğu ifade edildi.

OLAY YERİNDEN İLK AÇIKLAMA

Los Angeles Polis Departmanı, ''Olay yerine ulaşmamız 8 dakika, yangını söndürmemiz yaklaşık 1 saat sürdü. Helikopterdeki kişiler araştırılmaya devam ediliyor ve resmi açıklama daha sonra yapılacak'' dedi.

Şerif Alex Villanueva ise “9 kişi uçaktaydı. Pilot artı 8 kişi. Şu anda herhangi birinin adıyla kamuoyu ile paylaşmam tamamen uygunsuz. TMZ de kesinleşen bir bilgi olmadan isimleri açıklaması bu denli hassas durumda tamamen yanlış” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 11 Mayıs 2024
İmsak 04:03
Güneş 05:45
Öğle 13:05
İkindi 16:58
Akşam 20:16
Yatsı 21:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P