KATİL İSRAİL NAMAZ KILAN CEMAATE SALDIRDI (video)

Ramazan ayının son cumasını Mescid-i Aksa'da 70 bin kişinin kılmasının ardından katil İsrail polisi akşam saatlerinde olay çıkardı. Ses bombaları ve plastik mermilerle gerçekleştirilen saldırıda 250 kişi yaralandı. O anları instagram kanalımızdan sizler için paylaştık

DÜNYA 08.05.2021, 09:09
KATİL İSRAİL NAMAZ KILAN CEMAATE SALDIRDI (video)

Doğu Kudüs’ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Harem-i Şerif savaş alanına dönüştü.

İsrail polisi, ses bombaları ve plastik mermiyle cemaate müdahale ederken, Filistinli gençler ise taşlar ve cam şişelerle karşılık verdi.

FİLİSTİN KIZILAYI'NDAN AÇIKLAMA

İsrail güçlerinin, dün akşam iftardan kısa bir süre sonra Doğu Kudüs'ün farklı noktalarında plastik mermi ve ses bombalarıyla düzenlediği saldırılarda yaralananlara ilişkin Filistin Kızılayı'ndan yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, söz konusu saldırılarda 205 Filistinlinin yaralandığı, bunlardan 88'inin Kudüs'teki hastanelere kaldırıldığı, diğerlerinin ise ayakta tedavi edildiği aktarıldı.

İsrail güçleri, Filistin'in Kudüs kentinde yer alan Şam Kapısı’nı kapatarak Mescid-i Aksa’ya ulaşımı engelledikten sonra teravih namazını kılmak üzere Mescid-i Aksa’ya gelen Filistinlilere saldırmıştı. Filistin Kızılayı tarafından yapılan açıklamada, Mescid-i Aksa'ya giren İsrail güçlerinin cemaate ses bombaları ve plastik mermi ile saldırması sonucu en az 250 kişi yaralandı. 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P