banner209

banner177

banner193

MİLLETVEKİLİ EL BOMBASI İLE MECLİSİ BASTI

Ukrayna'dan gelen görüntüler, izleyen herkesi dehşete düşürdü. Zakarpatya bölgesinde Keretsky köy meclisinin toplantısının yapıldığı odada meydana gelen korkunç olayda, sonradan milletvekili olduğu belirtilen bir kişi 3 el bombası patlattı. Pimi çekip odanın içine attığı ve patlamaların meydana geldiği olayda 1 kişinin öldüğü, 6'sı ağır 26 kişinin de yaralandığı belirtildi.

DÜNYA 15.12.2023, 16:34
MİLLETVEKİLİ EL BOMBASI İLE MECLİSİ BASTI

Ukrayna'nın Zakarpatye bölgesinde yaşanan bir olay, akılalmaz bir faciayı gözler önüne serdi. Ukrayna İçişleri Bakanlığı'nın yaptığı açıklamada milletvekili olarak belirtilen bir kişi toplantı yapılan odada el bombalarını patlattı.

UKRAYNA’DA BİR KİŞİ KÖY MECLİSİNDE 3 ADET EL BOMBASI PATLATTI

Ukrayna’nın Zakarpatya bölgesinde bir kişi, Keretsky köy meclisinin toplandığı odaya girerek elindeki 3 adet el bombasının pimi çekip odanın içine attı. 

Meydana gelen patlamalar sonrasında saldırgan yaşamını yitirdi, 6’sı ağır olmak üzere 26 kişi yaralandı. Ukrayna polisi tarafından bugün yapılan açıklamada “Zakarpatya bir kişi Keretsky köy meclisi binasında el bombalarını patlattı: polis olay yerinde incelemelerine devam ediyor” denildi. 

Olay sonucunda 6'sının durumu ağır olmak üzere 26 kişinin yaralandığını belirten polis, el bombalarını patlatan kişinin sağlık ekiplerinin ilk yardımına rağmen yaşamını yitirdiğini kaydetti.

Öte yandan Ukrayna İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, köy meclisindeki toplantıda el bombaları patlatan kişinin bir milletvekili olduğu belirtildi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 05 Mayıs 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:51
Öğle 13:05
İkindi 16:57
Akşam 20:10
Yatsı 21:42
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P