banner209

banner177

banner193

EĞİTİM DUAYENLERİ YEDİ VADİ’NİN EV SAHİPLİĞİNDE BURSA’DA BULUŞTU

Yedi Vadi Okulları’nın geleneksel olarak düzenlediği, bu yıl Ente kitapçılık iş birliğiyle ikincisini organize ettiği “Eğitimde 100. Yıl Buluşmaları” programı Ördekli Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

EĞİTİM 18.12.2023, 13:46 18.12.2023, 13:49
EĞİTİM DUAYENLERİ YEDİ VADİ’NİN EV SAHİPLİĞİNDE BURSA’DA BULUŞTU

Yedi Vadi Okulları Kampüs Müdürü Murat Gören’in açılış konuşmasını gerçekleştirdiği programda Gören “Biz Yedi Vadi Eğitim Kurumları olarak öyle bir görev üstlendik ki; bu görev ülkemize, toplumumuza, yarınlarımıza karşı duyduğumuz sorumluluk hissiyle ve görev bilinciyle özgür düşünen, özgün üreten, soru soran, sorgulayan, hayal kuran, sürekli gelişime inanan nesiller yetiştirmektir.” dedi.

Eğitim yönetimi ve politikaları alanında bir otorite olan Teksas Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sayın Khalid Arar’ın çağrılı konuşmacı olduğu, moderatörlüğünü Prof.Dr. Sayın Selahattin Turan’ın yaptığı programda Doç.Dr. Sayın Taner Atmaca ve Doç. Dr. Sayın Turgay Öntaş konuşmacı olarak yer aldı.

Teksas Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sayın Khalid Arar konuşmasında “Eğitimin temel sorunlarının tartışılmasının gerektirdiği değişim, eğitim bilimleriyle başlayan ve eğitim politikası sürecinde değişimle devam eden geniş kapsamlı bir devrimden başka bir şey değildir.” dedi.

Programın ardından konuk konuşmacılara katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. “Dünden bugüne Türkiye'de eğitimin özgür zihin inşa ve toplumsal dönüşümündeki rolü” konulu programa, eğitim alanında çalışmalar yapan akademisyenlerin, okul müdürlerinin, eğitim yöneticilerinin, öğretmenlerin ve eğitim paydaşlarının yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:56
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:06
Yatsı 21:36
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P