banner177

banner193

eTWİNNİNG PROJESİ İLE PANDEMİ SÜRECİNİ LEHİNE ÇEVİRDİK

Bursa Reşitpaşa İlkokulu İngilizce öğretmeni Betül Eldemir ve Bursa Koç Ortaokulu İngilizce öğretmeni Özlem Zengin'in kurucu olarak başlattığı eTwinning Projesi ile pandemi süreci öğrencilerin lehine çevrildi.

EĞİTİM 04.06.2021, 17:43 04.06.2021, 18:09
eTWİNNİNG PROJESİ İLE PANDEMİ SÜRECİNİ LEHİNE ÇEVİRDİK

Herkesin motivasyonunu ve sosyal çevresini kaybettiği bu zorlu pandemi sürecini bir grup öğretmenTwinning L.U.C.K. (Learn-Use-Communicate-Know) projesi ile öğrencilerin lehine çevirdi. Hem öğrencilerin eğlenceli İngilizce kelime öğrenme yöntemleriyle motive eden öğretmenler, hem de farklı okullardaki öğrenciler ile tanıştırarak sosyalleşmelerini sağladı.  Porje hakkında açıklamda bulunan öğretmenler, "Öncelikle öğrencilerimizin pandemi sürecinde morallerini yüksek tutmalarına destek olmak amacıyla geliştirdiğimiz projemizde İngilizce kelime öğrenmenin önemini vurguladık. Öğrencilerimiz için en kalıcı ve en eğlenceli yöntemleri seçerek kelime öğrenmeyi onlar için kolay bir hale getirdik. Şubat-Mart-Nisan aylarını içeren projemizin diğer bir amacı ise öğrencilerimizin, birçok web2 aracını kullanmayı öğrenerek bilgisayardan ve internetten olumlu bir şekilde faydalanmalarını sağlamaktır." diye konuştular. 

İNGİLİZCENİN ÇOK ZOR OLMADIĞI ÖĞRENCİLERE ÖĞRETİLDİ 

Bursa Reşitpaşa İlkokulu İngilizce öğretmeni Betül Eldemir ve Bursa Koç Ortaokulu İngilizce öğretmeni Özlem Zengin’in kurucu olarak başlattığı eTwinning L.U.C.K. projesinin diğer üyeleri ise, Bursa İbrahim Uyar İlkokulu İngilizce Öğretmeni Aynur Bahar PSAV, Bursa Şehit Murat Atsen İlkokulu, İngilizce Öğretmeni Sevil Berber, Kırşehir-Kaman Bilim ve Sanat Merkezi İngilizce Öğretmeni Zehra Çelik, Azerbaycan/School Number 239/ İngilizce öğretmeni Parvana Garayeva oldu. Öğretmenler yaptıkları açıklamada, "Pandemide elde edilen başarıyı normal süreçte de devam ettireceklerini ve İngilizce kelime öğrenmenin aslında çok da zor olmadığını,tüm öğrencilere yaymak amacında olduklarını belirttiler." dediler. 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P