banner177

banner193

MUDANYA ÜNİVERSİTESİ'NDEN SEKTÖRE UĞURLANDILAR

Mudanya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencileri 3+1 eğitim modeli kapsamında eğitim hayatlarının son yılını sahada çalışarak tamamlamaları için görev yapacakları Medicalpark Bursa Hastanesine törenle uğurlandı.

EĞİTİM 14.02.2024, 15:27
MUDANYA ÜNİVERSİTESİ'NDEN SEKTÖRE UĞURLANDILAR

Bursa’nın tek vakıf üniversitesi olan Mudanya Üniversitesi, bir ilki daha hayata geçirdi. Üniversitede uygulanan 3+1 eğitim modeli kapsamında Meslek öğrencileri, eğitim hayatlarının son yılını sahada çalışarak tamamlamaları ve mezun olduklarında önemli bir tecrübeye sahip olmaları hedefiyle sektöre uğurlandı. Anestezi, İlk ve Acil Yardım, Fizyoterapi ve Tıbbi Görüntüleme Teknikleri öğrencileri, teorik bilgilerini uygulama ile pekiştirecekleri Medicalpark Bursa Hastanesi’ndeki görevlerine başlayacaklar.

GIYASETTİN BİNGÖL: YOLUNUZ AÇIK OLSUN

Konferans Salonun’nda düzenlenen Sektöre İlk Adım Töreni’nde konuşan Mütevelli Heyeti Başkanı Gıyasettin Bingöl, şunları söyledi:

“Bugün de üniversitemiz için yine önemli bir ilk için buradayız. Eğitim hayatımıza başlarken, lisans programlarımız için 7+1, Mesleki Yüksekokulumuz için de 3+1 eğitim modelini uygulayacağımızı duyurmuştuk. Nedir bu model...Öğrencilerimiz eğitim hayatlarının son yılını sahada çalışarak tamamlayacaklar ve mezun olduklarında önemli bir tecrübeye sahip olacaklar. Sevgili gençler. Ben hep çalışarak okudum. Bizimki belki mecburiyetti ama bana çok şey öğretti. Siz de çalışarak hayatı öğreneceksiniz. Bugün sizleri sektöre uğurluyoruz. Eğitim hayatınızın son döneminde, çözüm ortağımız Medicalpark Hastanesi'nde uygulamalı eğitim alarak mezun olacaksınız. Ben hepinizi tebrik ediyor, sağlık ordusunun nitelikli birer elemanı olacağınıza inanıyorum. Yolunuz açık olsun.”

Rektör Vekili Prof. Dr. Emin Karip, MYO Müdürü Öğr. Gör. Esin Baylançicek ile Medicalpark Bursa Hastanesi Başhekimi Öğr. Gör. M. İkbal Bakırcı da yaptıkları konuşmalarda öğrencilere başarılar dilediler.

Konuşmaların ardından öğrenciler yaka kartlarını takarak görev yerlerine uğurlandılar.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 06:01
Öğle 13:06
İkindi 16:54
Akşam 20:01
Yatsı 21:30
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P