75 BİN ÜRÜN ÇEŞİDİYLE DAHA NİTELİKLİ DAHA UCUZ... YAPI MARKETTEN FAZLASI: AFEKS

AFEKS Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kasapoğlu, AFEKS Yapı Market’in yeni şubesi ile ilgili bilgiler verdiği açıklamalarında afeksyapımarket.com’un önemine değindi. Kasapoğlu açıklamalarında, Türkiye’de gündemde olan diğer market zincirlerinin piyasayı domine ettiği gibi yapı market sektöründe de benzer durum olduğunu ve tüketicilerin orta segment malları yüksek fiyatlardan aldığının çizdi. AFEKS’in diğer yapı marketlerden farklı olarak üst segment ürünleri uygun fiyattan tüketiciyle e-ticaret ve mağazalarında uygulamaya devam edeceğini aktaran Kasapoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ 11.10.2021, 16:05 17.11.2022, 09:56
75 BİN ÜRÜN ÇEŞİDİYLE DAHA NİTELİKLİ DAHA UCUZ... YAPI MARKETTEN FAZLASI: AFEKS

Vatandaş artık parasının karşılığında daha nitelikli ürünü daha ucuza alacak

Yerelden başlayıp ulusala uzanan tek yapı market olan AFEKS Bursa Odunluk’ta açacağı yeni konsept marketiyle binlerce çeşit ürünü diğer yapı marketlerden çok daha uygun fiyata tüketiciyle buluşturacak

AFEKS İKİTELLİ ŞUBE

AFEKS - KÜÇÜK SANAYİ 

AFEKS - MERKEZ ŞUBE 

ESKİŞEHİR SANAYİ 

BURSA- ODUNLUK ŞUBE 

Bursa’nın yeni merkezi olan Odunluk mevkiinde çok değerli bir konumda Bursa’nın en büyük yapı marketlerinden birinin 2022 Nisan ayına kadar bitirmeyi hedeflediklerini aktaran Erhan Kasapoğlu,, açıklamasında konsept mağaza hakkında bilgiler vererek şöyle konuştu, “Toplamda 11 bin metrekare alanda oluşan mağazamızda 3 kat yer alacak. 150 araçlık otopark alanımızla müşterilimize hizmet vereceğiz. Aynı zamanda diğer yapı marketlerde olmayan çocuk oyun alanımız yine mağazamızın içinde yer alacak. Dileyen vatandaşlarımız çocuklarını bizlere emanet ederek rahat bir alışveriş imkânı bulacak. Mağazamızda bir de kafemiz yer alacak. Alışveriş yaparken kısa bir mola vermek veya dinlenmek isteyenler burada hoşça vakit geçirebilecek.” dedi.

“DİĞER YAPI MARKETLERDEN DAHA NİTELİKLİ DAHA UCUZ”

AFEKS’in fiyat politikasına da değinen Kasapoğlu, 75 bin ürün çeşidimizle 30’u aşkın ürün grubumuzla herkes aradığı her şeyi AFEKS’te bulabiliyor. Bursa’nın en büyük 2 yapı marketinin yer aldığı bir konumda yer almayı tercih ettik.  İnsanların ulusal marketlerde almadıkları hizmetlere, ödedikleri paranın ne kadar fazla olduğunu görecekler. Hem hizmet hem de fiyat olarak ne kadar iddialı olduğumuzu rakiplerimizin yanında hizmet ederek, göstermek istiyoruz. Diğer yerlerden 100 birim fiyata aldığınız hizmeti, AFEKS’ten daha nitelikli ve kaliteli ürünleri alarak 70 birim paraya alabileceksiniz.” İfadelerini kullandı.  

AKILLI SİSTEMLER VE 65 PERSONEL HİZMET VERECEK

AFEKS’in Odunluk’ta açacağı konsept mağazada binlerce çeşit ürüne vatandaşların erişilebilirliğini kolaylaştırmak için yaptıkları çalışmalara değinen Kasapoğlu, “Öncelikle sadece hizmet ekibi olarak 65’i aşkın personelimiz doğrudan tüketiciye hizmet verecek. Her iki kolonda bir fiyat gör cihazları olacak. Tüm ürünlerimizin altında fiyat etiketi olacağı gibi ilerleyen süreçte kare kodlu sistemi hayata geçireceğiz. Kare kod sistemi ile ürünlerin üstünde yer alan kodları tüketici okuttuğunda o ürünün hangi malzemeden yapıldığı, nasıl kurulum yapılması gerektiği, fiyatının en son ne zaman güncellendiği bilgilerini gösteren bir sistem oluşturacağız.”

DEV KADROYLA HİZMET VERECEK

“Sadece hizmet ekibi olarak 65 yeni personel almayı planlıyoruz. Mağaza müdürümüz, mağaza yardımcı müdürlerimiz olacak. Depo sorumlularımız ve şoförlerimizle geniş bir kadroya sahip olacağız.

Planlarımız arasında kendi demonte ekibimizi kurmakta yer alıyor. Yapı market sektöründe olan diğer firmalarda da bu uygulama var. Anlaşmalı ekipler kurulum gerçekleştiriyor ancak kurulum fiyatları piyasa standartlarına göre çok yüksek. Bizden alınan ürünleri kendi montaj ekibimiz ve servis ekibimiz ürünler kuracak. Her alanda fiyat avantajı ve nitelik hizmet vereceğiz.”

BİNLERCE ÜRÜN AFEKS.COM.TR

Gelen yoğun talepler doğrultusunda 2016 yılında ww.afeksyapimarket.com sanal mağazasıyla hizmet ağını genişlettiklerini aktaran Kasapoğlu,Toptan ve Perakende geleneksel mağazacılığının yanı sıra hızla ilerleyen teknolojiye ayak uyduran Afeks,  www.afeksyapimarket.com ile binlerce ürünü tüketiciyle buluşturuyor. Şu anda 4 bin 600’e yakın ürünümüz listeleniyor. Sene sonuna kadar bu ürün sayısı ilk etapta 10 bine yükselecek. Yıl sonu ve özel günlerde özel kampanyalar gerçekleşecek. Ulusal anlamda önde gelen e-ticaret sitelerinde aktif olarak ürünlerimiz sergileniyor. Biz uluslararası da bu ürünlerimizi satmak istiyoruz.”

“AFEKS.COM.TR ÇOK DAHA İYİ YERE GELECEK”

“E-ticaret platformlarının çok katı kuralları var. Ürün iade süreci ve benzeri durumlarda büyük sıkıntılar yaşanabiliyor. Hedefimiz afeks.yapımarket.com’u daha bilinir yapıp tüketiciye daha kolay ulaşmak.  Yerel olarak başlattığımız ancak günümüzde ulusal bir boyuta uzanıp, Eskişehir ve İstanbul şubelerimizle ve yeni açacağımız Odunluk şubemizle de hizmet ağımızı genişletip e-ticaret te çok daha iyi bir konuma gelmek isteyen bir firmayız.”

“FİYATLARIMIZ ULUSAL MARKETLERLE KIYASLANMAYACAK KADAR DÜŞÜK”

“Tekelleşmiş bir yapı market sektörü var. Şuan gündemde en çok konuşulan konulardan biri olan market zincirlerinin uyguladığı fiyat politikaları… Benzer durum yapı market sektöründe var. Bizim fiyatlarımızı kim dışarıdan incelerse, ulusal marketlerle kıyaslanamayacak kadar düşük olduklarını görecekler.  Yeni bir yatırım yapacak ve onlarca kişiye istihdam sağlayacak kadar kar elde etmemize rağmen, diğer yapı marketler aynı ürünleri hatta daha niteliksiz ürünleri bizlerden daha pahalıya satıyorlar. Amacımız diğer yapı marketlerle yarışmak asla değil. Amacımız vatandaşlarımıza gerçeği göstermek. Tüketiciler orta segment malı yüksek fiyatlara alırken, şimdi o malın o kadar etmediğini görecekler.  Vatandaşların alım gücü olarak pahalı gördükleri o ürünlerin alınabilir olduğunu kanıtlayacağız, hem hizmet hem görsellik hem de fiyatlarımızla bu kararlığımızı sürdüreceğiz”

YERLİ VE İTHAL 75 BİNDEN FAZLA ÜRÜN

Sektördeki bilgi birikimi, ürün çeşitliliği ve tecrübesiyle kısa sürede ürün çeşidini 75 binin üzerine çıkaran AFEKS iş ortaklarının ihtiyaçlarını karşılayacak en uygun çözümleri tek elden sunan adres konumuna gelmeyi başardı.  2011 tarihinden itibaren ev geliştirme perakendeciliği sektörüne de giriş yapan Afeks, Bursa Yıldırım, Nilüfer Küçük Sanayi, Eskişehir Emko Sanayi Sitesi ve İstanbul Başakşehir’de bulunan mağazalarında, yerli ve ithal çok sayıda markayı, uygun fiyat ve ödeme kolaylığı ile tüketicilerle buluşturuyor.

27 YILLIK TECRÜBE 75 BİN ÜRÜN ÇEŞİDİYLE HİZMETİNİZDE

Yapı market perakendeciliğinde Türkiye’nin lider firmaları arasında yer alan Afeks Yapı Marketleri, Bursa’dan tüm Türkiye’ye kurumsal çözümler sunuyor. 75 bin ürün çeşidi ile 100’den fazla personeliyle, Türkiye’nin 4 ilinde 5 mağazasıyla hizmet veren AFEKS geniş ürün yelpazesiyle tüm ihtiyaçları tek elden karşılıyor.  27 yıllık tecrübesiyle yapı market alanında Türkiye’nin en önemli firmaları arasında yer alan AFEKS, Bursa’nın Yıldırım ilçesinde 2011 yılında bin 500 metrekare alana kuruldu. AFEKS, 2011 yılından bu yana sektörde bu isimle bilinse de; 1995 yılından beri mobilya malzemeleri toptan ve perakende ticaretinde faaliyet gösteren, mobilya malzemeleri tedarikçisi olan A.F.Kasapoğlu Orman Ürünleri Ltd. Şti’nin 2011 yılında ithalat ve ihracat şirketi olarak kuruldu.

Yeni yerimizde çok çok daha fazla orta ve üst segment ürünlerimiz olacak.

Piyasayı domine eden markalar sınırlı ürünlerle hizmet veriyor.  Tüketici farkında olmasa da bu niteliksiz ürünler ve çeşit azlığı, tüketicinin parasının karşılığında gereken hizmeti almamasına sebep oluyor. AFEKS’te bu durum böyle değil.

AFEKS’in yeni yerinden içeri giren tüm müşterilerimizin kendini özel hissedecek. Kolay erişilebilirlik, üst düzey konfor ve çok çeşitli ürünlerimiz hak ettiği fiyata satılacak, tüketicilerde hak ettiğini alacak.

AFEKS’in tüm satış politikalarını orada da uygulayacağız. Ürünlerimizi alış fiyatlarından fiyatlandırıp satmaya e-ticaret  ortamında ve mağazalarımızda devam edeceğiz.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P