banner177

banner193

ISITAŞ, Tesisata dair her şey! 7-24 HİZMET

‘Tesisata dair her şey’ mottosuyla faaliyetlerini sürdüren ISITAŞ tesisat sektöründe dünya devi markaların ürünlerinin satışını gerçekleştirirken, Bursa ve çevre illerde 7 gün 24 saat tesisatınıza dair her konuda servis hizmeti sunuyor. Doğalgaz, kombi, radyatör ve benzeri ürünlerin satışını ve montajını gerçekleştiren ISITAŞ yerden ısıtma sistemleri ve enerji tasarrufu konusunda da müşterilerine ekonomik çözümler sunarken,  müşterilerinin sağlığını korumak adına su arıtma sistemleriyle de Tesisata dair her şeyi sizlere sunuyor. 

EKONOMİ 01.05.2020, 16:37 01.05.2020, 16:58
ISITAŞ, Tesisata dair her şey! 7-24 HİZMET

ÖZEL HABER- FETİH BAĞI

Tesisata dair her şeyi bulabileceğiniz ISITAŞ firmasının sahibi işletmeci Mahmut Çakmaker Bursa Haberdar Gazetesi’ne ISITAŞ firması ile ilgili bilgiler verdi. Ev ve işyeri tesisatı konusunda uyarılarda bulunan Çakmaker; enerji tasarrufu, yerden ısıtma sistemler, su arıtma sistemleri, doğalgaz, yeni nesil tasarruflu kombiler ve birçok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ISITAŞ HANGİ HİZMETLERİ SUNUYOR ?

Firma sahibi Mahmut Çakmaker Isıtaş’ın ürün ve hizmetlerini şöyle anlattı, “Tesisata dair her şey’ mottosuyla mekanik tesisat sektöründe ısıtma ve soğutma sistemleriyle ilgili malzeme satışı yapmakla birlikte kombi, klima, kazan, termosifon ve benzeri tüm ürünlerin satışını gerçekleştirmekteyiz.

Pis su, temiz su tesisat malzemeleri, doğalgaz tesisat malzemeleri, yangın tesisat malzemeleri, yerden ısıtma malzemeleri, merkezi ısıtma sistem malzemelerinin tamamının toptan ve perakende satışını gerçekleştiriyoruz. Başta inşaat şirketleri olmak üzere; toptan, çoklu ve bireysel satışlarımız mevcut olup bu malzemelerin satış montaj ve uygulamalarını yapmaktadır.” dedi.

ISITAŞ’IN FALİYET ALANLARI NELERDİR ?

Isıtaş’ın faaliyet gösterdiği alanlarını sınırlamanın doğru olmayacağını aktaran Çakmaker faaliyet alanlarını yaşam alanlarımız olarak özetlerken şöyle devam etti, “ISITAŞ firması mühendislik anlamında da çoklu konut projelerinin anahtar teslim tesisat sisteminin montajını ve uygulamasını yapmaktadır.

AVM, kafe ve benzeri hizmet kollarında faaliyet gösteren işletmelerin ısıtma ve soğutma işlemlerini yürütmektedir. Fabrikaların yangın, havalandırma ve buhar tesisatlarını işlerini gerçekleştirmektedir. Bireysel işlerde de dairelerin kombi, doğalgaz ve tesisat işlerini yürütmekle birlikte aynı zamanda kombi ve radyatör malzemelerinin perakende olarak satışını yapmaktadır.” İfadelerini kullandı.

TESİSAT KONUSUNDA 7 GÜN 24 SAAT HİZMET

DÜNYA DEVİ MARKALAR ISITAŞ’TA

Isıtıma ve soğutma sistemleri konusunda en üst düzey firmaların ürünlerinin satışlarını yaptıklarını aktaran şöyle devam etti Mahmut Çakmaker, “Başta Baymak olmak üzere Demir Döküm, Viessmann, Buderus markalarının ürün satışlarını gerçekleştiriyoruz. Kalde markasının da ürünlerinin satışını yapmaktayız. Doğalgaz ve tesisat sektöründeki üst düzey markaları bünyesinde bulunduran Isıtaş aktif olarak bu markaların satışını yapmaktadır. Türkiye’nin dört bir yanına aktif olarak kombi, radyatör ve tesisat malzemelerinin satışını yapmasının yanı sıra, uygulama olarak da Bursa ve çevresindeki illere fabrika ve konutlara malzeme satışı ve uygulamasına devam etmektedir.”

YERDEN ISITMA SİSTEMLERİNDE DOĞRU ADRES

Son yıllarda ilgi gören ısıtma sistemlerin başında yerden ısıtma sistemlerinin geldiğini aktaran Çakmaker, “Yerden ısıtma sistemlerinde kullanılan yerden ısıtma straforu dediğimiz, EPS malzemenin bayiliğini, toptan satışını ve uygulamasını da ISITAŞ olarak yapmaktayız. Aynı zamanda yerden ısıtma sistemlerinde kullanılan tüm tesisat malzemelerinin satışını da uygulamasını da  gerçekleştirmekteyiz.” diye konuştu.

YERDEN ISITMA NEDEN TERCİH EDİLMELİ ?

Yerden ısıtma sistemlerinin geçmiş yıllarda çok fazla tercih edilemediğini, gelir grubu yüksek kesimlerin tercih ettiği bir sistem olarak öne çıkarken günümüzde ise yaygınlaştığını ifade eden Çakmaker şunları söyledi, “Günümüzde, toplu konutlarda, özel projelerin büyük bir kısmında yerden ısıtma sistemi aktif olarak kullanılmaktadır. Yerden ısıtmanın en büyük özelliği tabandan ısıtma olduğu için evin tamamında homojen ısı sağlamaktadır. Ev homojen olarak ısındığı için yakıt tasarrufu da sağlamaktadır. Evlerde konforu arttırdığı gibi diğer sistemlere göre memnuniyet oranı çok daha yüksek oluyor.”

2 YIL MONTAJ GARANTİSİ

 Kombi ve radyatör alanında sektörün en güçlü firmalarından olan Baymak markalı ürünlerin satışını yapmaktan gurur duyduklarını aktaran Çakmaker, “Tesisata dair tüm malzemeler ISITAŞ güvencesiyle tüketiciyle buluşuyor. Cihazların tüm garantileri üretici firmalar ait olmakla birlikte montajını yaptığımız adreslerde 2 yıl boyunca ISITAŞ garantisi vermekteyiz.”

BAYMAK’TAN GÖRÜLMEMİŞ GARANTİ!  TAM 7 YIL

Kombi radyatör alırken tüketicilere uyarılarda bulunan Çakmaker, “Ürünlerin garanti süresi burada çok önemli. Bu anlamda Baymak ürünlerinde 7 yıl garanti hizmeti veriyor. 7 yıl garanti Türkiye’de bu alanda hiçbir firmada bulunmayan bir garanti süresi olarak öne çıkıyor. Genelde kombi garantileri 2 yıl ile sınırlıdır. Ancak Baymak ürün yelpazesine ve kalitesine güvendiği için 7 yıl garanti sunmaktadır. Diğer bir faktör ise yedek parça ile ilgili satış sonrası hizmetlerde fiyatların çok anormal seyreden markalar dışında yerli üretilen fabrikalardaki ürünlerin satış sonrasındaki yedek parça fiyatlarında çok düşük olmasına bağlı olarak yerli ürünlerin tercih edilmesi önemli. Yetkili servis ağının çok olay ulaşılabilir, ve 7 gün 24 saat hizmet veren firmaların tercih edilmesi gerektiğini ifade edebilirim.”

FATURALARINIZI DÜŞERECEK UYARILAR !

Ev ve işyerlerinin en büyük gider kalemlerinden olan enerji maliyetleri konusunda çarpıcı açıklamalarda bulunan Çakmaker tasarruf konusunda çarpıcı ifadeler kullandı, “Son yıllardaki döviz kurundaki hareketlilik nedeniyle enerji maliyetleri son iki yılda yüzde 60-70 oranında artış gösterdi. Enerji piyasasının verimlilik ile alakalı yaptığı araştırmalar ve maliyet artışları neticesinde yakıt tasarrufunu artırmak adına kombilerin iç yapısında değişikliğe gidildi. Daha düşük elektrik tüketen kombiler üretildi. Kombilerde önce konvensiyonel cihazlar vardı, yarı yoğuşmalı ve tam yoğuşmalı cihazlar piyasaya sürüldü. 2020 yılında da premix eşanjör dediğimiz ultra tam yoğuşmalı cihazlar şu anda piyasaya sunuldu. Bu ürünlerde normal konvensiyonel ve yarı yoğuşmalı kombilere  göre yüzde 30’lara varan enerji tasarrufu sağlıyor Bunun yanı sıra dairelerde oda termostatı kullanılması yakıt tasarrufunu sağlıyor.  Radyatörlerde termostatik vana kullanılması yine yakıt tasarrufu sağlayan bir diğer etmen. Tüketicilerin enerji tasarrufu için bunlara dikkat etmesi gerekiyor.”

“Özellikle 10 yaşını geçmiş kombilerin tüketiciler tarafından bir an önce değiştirilmesinde büyük bir fayda vardır. Yeni kombiler, 3 ile 5 yıl arasında kombi fiyatı kadar bir tasarruf sağlayarak tüketicinin cebine olumlu yansıyacaktır. “

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P