banner209

banner177

banner193

Onur Sofrası Bursa'ya değer katanları ağırlıyor

Onur Market tarafından oluşturulan “Onur Sofrası” Bursa sohbetlerinin ikicisi Onur Market Bursa Bölge Genel Merkezin’nde gerçekleştirildi. Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemal ÖZEN ev sahipliğinde gerçekleşen sohbetlere Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ, Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan SALMAN, Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Matlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özer MATLI,  Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ÖZDİLEK, Hastavuk Kurucusu İsmail Hakkı YILMAZ, Ekohaber Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin ARDIÇ, Onur Market Bursa Genel Kooardinatörü Murad Yavuz GÖK ve Bursa Ticaret Operasyon Müdürü Onur ÖZEN katıldı.

EKONOMİ 23.12.2019, 12:41
Onur Sofrası Bursa'ya değer katanları ağırlıyor

Süpermarket mağazacılığında ilk mağazasını 1996 yılında İstanbul'da Onur adı ile açtıklarını ifade eden Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemal ÖZEN “Bugün İstanbul, Bursa, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ olmak üzere 5 ilde 160'a yaklaşan Onur mağazası ile yılda 64 milyon müşteriye 104 bin metrekare net müşteri satış alanı ile hizmet veriyoruz. Şirketimizin 18.000 metrekarelik Hadımköy ve 9.500 metrekarelik Bademli lojistik merkezleri ve tüm diğer lojistik alanları ile 40.200 metrekare lojistik alanı mevcut. Onur Market toplam 160'a yakın mağaza, 550 yazar kasa, 5000’e yakın personeli ile hizmetlerimize devam ediyoruz. Temel prensibimiz 'Alışverişte Onur Sözü' sloganının hakkını tam anlamıyla vermek. Süpermarketler kategorisinde Türkiye’nin 3. Büyük süpermarketiyiz.'' dedi.

Türkiye'nin gelişmesi ve büyümesi için herkese görevler düştüğünün altını çizen Özen, ''Biz de Onur Market olarak, sorumluluğumuzun bilinciyle yatırımlarımıza devam ediyoruz. Biz işimizi iyi yaptığımıza inanıyoruz. Herkesten farklı, daha iyi hizmet vererek, bunları müşterilerimize en iyi şekilde aktararak bu günlere geldik. Onur geleceğin perakende marketi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bursa’ya sağladığımız ticari katkıların yanısıra Bursaspor’a forma sponsoru, deplasman sponsoru ve loca sponsoru olduk. “Bursaspor ile işbirliklerimiz ilerleyen dönemlerde farklı alanlarda da devam edecek. Bu şehre gönül vermiş tüm Bursa’lılar gibi bizlerde Bursaspor’a destek oluyoruz. Desteklerimiz yeni projeler ile devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Üretim yaptıkları ürünler hakkında da bilgiler veren Özen, “Üretim olarak güçlü olduğumuz taze ürün grubunda Bursa’ya yeni bir anlayış getirdik. Ayrıca; Bursa’da üretilen meyve, sebze ve temel tüketim ürünlerinin İstanbul ve Trakya bölgesine taşınmasında büyük bir rol üstlendik. Onur Market olarak Bursa’da üretilen ürünlerin, raflarımızda yer almasına önem vererek, bu konuda pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Özen Grup olarak; Onur Market, İnaş Yapı, Onursal Tarım, Onurca Unlu Mamüller, Filoport ve AHEV ile ülkemize değer katmaya devam ediyoruz. Onur Market; Yıldız Teknik Üniversitesi ve Uludağ Üniversitesi’nin 10 bin kişiye sorarak yaptığı İtibar Endeksi araştırmasında iki yıl üst üste en itibarlı perakende markası olarak tüketiciler tarafından seçilmiştir. Tüketicilerimize bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş “Tecrübe uğrunda ne fedakarlıklar yapıldı, ne gayretler sarfedildi. Tecrübeli bir insan gördün mü çökeceksin dizinin dibine. Bizim yaptığımız işte halka dokunacaksın. Aslında esnaf olacaksın. Ticarette konjektör çok çabuk değişiyor ki, yarını konuşmak lazım.” şeklinde konuştu.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Matlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı “Tarımı da katma değerli hale getirebiliriz, fakat tarım sektörü için hiç bir şey yapamıyoruz.  Amerika çiftçi örgütleri kendi soyalarını satmalarıyla ilgili çiftçi örgütü kurdular. Yıllardır dünyanın dört bir yanına rol model oldu. Aslında bizler fasoncuyuz, ithalatçıyız. Herşeyimiz ithal. Bizler yerelde mutabakat sağlayamıyoruz.  Yeni kurulacak sanayi bölgelerinin iyi planlanması şart. Şehri yönetenler ile halk  bir masa etrafında oturmadığı sürece verim alamayız.” dedi.

Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ÖZDİLEK “Köylüye eğitim vermek lazım. Aslında köylüde kalmadı hemen hemen hepsi büyükşehirin içine yerleşti. Köy arazilerinin çoğunu kooperatif kurulmadığı için devlet aldı. Yaptığın işi sevecek, kalitesinden emin olacaksın. Üretim olmadan tüketim olmaz. Memnun müşteri başka müşteride getiriyor. Bugünü doğru yaşayarak geleceği planlamak lazım. Biz krizleri iyi yönetiyoruz başarıları yönetemiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ekohaber Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Ardıç “Öz veriyle çalışan bir milletiz, fakat hat safhada bilinçsizliğimiz var. Konu üretmekten iş üretmeye geçemiyoruz. Malesef, Türkiye'de doğal ürünler pahalı.” şeklinde konuştu.

HasTavuk Kurucusu İsmail Hakkı Yılmaz  ise “Biz girişimciyiz.  Irak'ta çok büyük bir pazar var. Organik ürün için özel bir çalışma yok. Türkiye'de organik ürün yapmak için maliyet yükseliyor. Koyunculukla ilgili engel yok.Organikte pazar dar olunca diğer maliyetler, lojistik ve nakliyat fiyatları yükseliyor. Sektörlerin büyümeye açık olması lazım.”dedi.

Ekonomi, ticaret ve deneryimlerin paylaşıldığı Onur Sofrası’nı Geleneksel hale getirdiklerini dile getiren Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Özen “Onur Soframızda her ay yeni konuklarmızı ağırlıyoruz. Türkiye ve Bursa ekomimize değer katanları ağırladığımız Onur Sofra’mızın ikincisini gerçekleştirdik. Her ay gerçekleştirdiğimiz Onur Sofra’mızda konuklarımız; ekomiden ticarete, geçmiş deneyimlerinden gelecek planları gibi değerli paylaşımlarda bulunuyorlar. Bu güzel tabloya ev sahipliği yapmak bizleri gururlandırmaktadır. Soframıza konuk olan değerli konuklarımıza teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum. İlerleyen dönemlerde gerçekleştirilecek olan Onur Sofra’larımızda yeni misafirlerimizi ağırlamaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 05 Mayıs 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:53
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:09
Yatsı 21:40
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P