SUNVİTAL ENERJİ, GREAT PLACE TO WORK ÖDÜL TÖRENİNDE

Sektöründe öncü Güneş enerjisi firmalarından Sunvital Enerji, çalışan odaklı ve yenilikçi iş kültürüyle uluslararası bir ödülün sahibi olmuştu. Firma, Great Place to Work tarafından Türkiye'nin En İyi İşverenleri listesinde yer alarak büyük bir başarı elde etmişti, şimdi ise bu başarı İstanbul’da ödül ile taçlandırıldı.

GENEL 26.04.2024, 10:46 26.04.2024, 18:53
SUNVİTAL ENERJİ, GREAT PLACE TO WORK ÖDÜL TÖRENİNDE

Ödül törenine katılan Sunvital Enerji yetkilileri, gün boyunca törene katılan diğer firmalarla birlikte coşkuyla kutladıkları anları bir bayram havasında yaşadılar. Sunvital Enerji yetkilileri, ödülü almaktan duydukları gururu her an dillerinde ve yüzlerinde taşıyorlardı. Diğer firmalarla da sıcak sohbetler ederek, birlikte başarılarını kutladılar. Bu güzel anlar, hem Sunvital Enerji için, hem de törenin tüm katılımcıları için unutulmaz bir gün olmasını sağladı.

Sunvital Enerji'nin kurucu ortağı Murat Kılıç, aldıkları ödülle ilgili yaptığı açıklamada, bu başarının tüm çalışanların özverili çalışmaları ve şirkete olan bağlılıkları sayesinde gerçekleştiğini vurguladı. Kılıç, "Şirketimizde çalışanlarımızın kendilerini mutlu ve motive hissetmeleri bizim için her şeyden önemlidir. Bu nedenle, iş yerinde açık iletişim, takım çalışması ve her konuda yenilikçiliği teşvik eden bir ortam yaratmaya özen gösteriyoruz" dedi.

Genel Koordinatör Onur Gicvan ise ödülü tüm ekip adına teslim aldıklarını ve bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirtti. Gicvan, "Ekibimizdeki tüm kıymetli arkadaşlarımızın değerli katkıları ve oyları ile kazandığımız ödülü hepimizin adına teslim aldık. Ekip arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Şirket sahiplerimize de böyle güçlü bir ekip oluşturdukları için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Firma, bu ödül ile sektörde fark yaratmaya, çalışanlarına en iyi çalışma ortamını sunmaya ve sektörde örnek bir şirket olmaya devam edeceğini göstermiş oldu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 07 Mayıs 2024
İmsak 04:11
Güneş 05:50
Öğle 13:05
İkindi 16:57
Akşam 20:11
Yatsı 21:43
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P