banner177

banner193

YAVUZ SELİM'DE ANLAMLI İFTAR PROGRAMI

Ergünkent İnşaat A.Ş. ve EA Medya Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur, Rasyonel Motors Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Şen ve VİP Asansör Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Yıldırım tarafından verilen iftar yemeğinde, yüzlerce Bursalı aynı sofrada buluştu.

GENEL 24.04.2022, 06:15
YAVUZ SELİM'DE ANLAMLI İFTAR PROGRAMI

Ergünkent İnşaat A.Ş. ve EA Medya Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur, Rasyonel Motors Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Şen ve VİP Asansör Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Yıldırım Yavuz Selim Mahallesi'nde iftar programı düzenledi.



Yavuz Selim Mahalle Muhtarlığı önünde düzenlenen iftar sofrasında, ilçe  ve mahalle halkının yoğun katılımın yanı sıra Nenny Baby Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Doğan, Bursaspor Kulübü Eski Başkanı Hayrettin Gülgüler, Bursaspor Eski Yöneticileri Hasan Gürler, Rahmi Maral, Emrah Kılıç ile İş adamıları Eyüp İnan,  Ali Güzelarslan ve çok sayıda işadamı katıldı. Yaklaşık bin kişi dua eşliğinde iftar yaptı. 

İftar programı öncesinde Kur'an'ı Kerim tilaveti yapılırken, iftar sırasında da tasavvuf müziği çalındı. 



Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Arslan Ali Yıldız iftar öncesinde yaptığı konuşmada, "Bu iftarı bize veren çok kıymetli İşinsanı Emin Adanur ve Tolga Şen'e çok teşekkür ediyorum. Saygılar sunuyorum. Allah bize daha nice Ramazan aylarında buluşmayı nasip etsin" dedi 

YÜZLERCE KİŞİYE ERZAK YARDIMI YAPILDI 

İftar yemeği sonrası yine yüzlerce kişiye Ramazan ayı dolayısıyla erzak dağıtıldı. Emin Adanur, erzak yardımlarının dağıtılması sırasında engelli bir vatandaşa bizzat erzak kolisini verdi.


 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P