banner177

banner193

9 AYLIK HAMİLE EŞİNİ BALKONDAN ATARAK KURTARDI

Kahramanmaraş’ta deprem sırasında gece mesaisinden gelen adam, 9 aylık hamile eşinin hayatını balkondan atarak kurtardı.

GÜNDEM 15.02.2023, 14:40
9 AYLIK HAMİLE EŞİNİ BALKONDAN ATARAK KURTARDI

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki, 10 ilin etkilendiği depremlerde enkaz altında kalarak yaralanan bazı vatandaşlar, İstanbul’da farklı hastanelere getirilerek tedavi altına alındı. Esenyurt’ta tedavi altına alınan, 9 aylık hamile kadın hastanede doğum yaptı.

“EŞİM BENİ BALKONDAN AŞAĞI ATTI”

Depremden iki gün sonra İstanbul’a gelerek doğum yapan Tuba Aktaş, “Gece sallanmaya başladık, evimiz birinci katta olduğu için hemen balkona koştuk ve eşim beni balkondan aşağı attı. Toprak zeminin üzerine düştüğüm zaman karnımdaki bebeği kaybettiğimi düşündüm. Binadan biraz uzaklaşınca bina bir anda yıkıldı ve komşularımızın hepsi enkazın altında kaldı. Sonrasında sancılarım başladı ve hastaneye giderek bebeğimizin durumunun iyi olduğunu öğrendik. Ablam İstanbul’da oturduğu için buraya geldik.” dedi. 

“DEPREMİ HİSSETTİM VE HEMEN EŞİMİ BALKONA GÖTÜREREK AŞAĞI ATTIM”

Depremde hamile karısını evin balkonundan atarak kurtaran Murat Aktaş, “Ben gece vardiyasında çalıştığım için eve yeni gelmiştim, lavaboya doğru gittiğim sırada depremi hissettim ve hemen eşimi balkona götürerek aşağı attım daha sonra ben de kapıdan çıktım. Biz aile apartmanında oturuyorduk, birinci katta oturduğumuz için kaçabildik ama bizim dışımızda kimse kaçamadı hepsi yıkılan binanın altında kaldı. Eşimi alarak evimizin yakınında bulunan bir anaokuluna götürdüm ve iki gün orada kaldık, daha sonra doğum için yola çıktık ve bu hastaneye geldik ve oğlumuz burada sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 06:01
Öğle 13:06
İkindi 16:54
Akşam 20:01
Yatsı 21:30
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P