banner209

banner177

banner193

AK PARTİ'DEN GENEL AF AÇIKLAMASI

AK Partili Galip Ensarioğlu, ‘genel af’ değil ancak bir ‘af’ çalışmalarının olduğunu belirtmişti. Büyük yankı uyandıran sözlerin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “Genel af gibi bir gündemimiz kesinlikle yok. Milletvekilimizin bir yere verdiği beyanatmış, bizim öyle bir gündemimiz yok” dedi.

GÜNDEM 22.06.2023, 10:58
AK PARTİ'DEN GENEL AF AÇIKLAMASI

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu’nun gündem olan ‘af’ açıklamalarının ardından Hamza Dağ, açıklamalarda bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Dağ, “Bizim için mutluluk verici. Milletimize teşekkür ediyoruz” dedi.

GENEL AF GÜNDEMİMİZDE YOK’

Ayrıca Ensarioğlu’nun açıklamalarına ilişkin ise, “Genel af gibi bir gündemimiz kesinlikle yok. Milletvekilimizin bir yere verdiği beyanatmış, bizim öyle bir gündemimiz yok” şeklinde konuştu.

Dağ, yerel seçime ilişkin ise “Her seçime hazırız. 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımız, otobüs üzerinden yerel seçime hazırlanın dedi. Bu, büyük bir liderlik. O gün, ben genel merkezdeydim, bir arkadaşımızla seçim sonuçları belli olunca bir iki konuda talimatını almamız lazımdı.

Bize bile bunu verdi. Büyük bir liderimiz var, kendisi de yorulmuyor. Rehavet yok, zafer sarhoşluğu yok. MYK'da strateji ekibi de belirlendi. Toplantı yapıldı, adım adım ve il il çalışarak bu seçimlere hazırlanacağız. Ankara, İstanbul, İzmir diye bakınca, milletimiz İstanbul'da part time çalışan, İzmir'de şovmen, Ankara'da da işi gücü reklam olan belediye başkanından kurtulacak” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 08 Mayıs 2024
İmsak 04:08
Güneş 05:48
Öğle 13:05
İkindi 16:57
Akşam 20:13
Yatsı 21:46
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P