banner204

banner177

banner193

banner205

BAKAN MUŞ ZİNCİR MARKET YÖNETİCİLERİ İLE BİRARAYA GELDİ

Asgari ücretin açıklamasının hemen ardından fırsatçılar harekete geçti ve marketlerde etiketler değişti. Ticaret Bakanı Mehmet Muş ise bugün 4 zincir marketin yöneticisini ağırlayarak kendilerine uyarılarda bulunduklarını belirtti.

GÜNDEM 26.12.2022, 13:21
BAKAN MUŞ ZİNCİR MARKET YÖNETİCİLERİ İLE BİRARAYA GELDİ

Asgari ücretin 8.506 TL olarak açıklanmasının ardından marketlerde etiketler bir anda değişmeye başladı. Bu fırsatçılık vatandaşı canından bezdirirken Ticaret Bakanlığı harekete geçti ve marketlere yönelik denetim başlatıldığını duyurdu.

4 MARKET YÖNETİCİSİ SÖZLÜ OLARAK DA UYARILDI

Ticaret Bakanı Mehmet Muş da 4 ulusal zincir marketin yöneticisini makamında ağırladı ve kendilerinin etiketler konusunda uyarıldığını söyledi. Muş'un tweet'inde "Ülkemizde en fazla şubeye sahip 4 ulusal zincir marketin genel müdürleriyle bir araya gelerek asgari ücret zammı sonrası etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunduk. Ticaret Bakanlığı olarak sahada denetimlerimizi yoğun şekilde sürdürmekteyiz. Haksız fiyat artışlarıyla mücadelede Bakanlık olarak elimizdeki tüm denetim imkanlarını sonuna kadar kullanmakta kararlıyız" ifadeleri yer aldı. 

SOSYAL MEDYADAN İSYAN ETTİLER

Bu paylaşım ise fiyatlar konusunda canından bezen vatandaşları isyan ettirdi. Bakan Muş'un paylaşımının altına yorum yapan onlarca kişi, artık "uyarı"dan çok daha fazlasının yapılması gerektiğini belirtti.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P