banner209

banner177

banner193

BAKAN UYARDI, "SEÇİM AFFI YOK, SAKIN YAPMAYIN"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, imar affı olmayacağını söyledi. Özhaseki, "İmar affı kesinlikle yok; sakın yapmayın, bela alırsınız" uyarısı yaptı.

GÜNDEM 26.08.2023, 11:37 26.08.2023, 13:41
BAKAN UYARDI, "SEÇİM AFFI YOK, SAKIN YAPMAYIN"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, imar affı olmayacağını söyledi.  Hürriyet yazarı Fatih Çekirge'ye konuşan Özhaseki, söylentileriyle ilgili olarak, "İmar affı kesinlikle yok. Böyle bir beklentiyle iş yapanlar sakın yapmasınlar. Başlarına belayı satın almasınlar. Kesinlikle yıkılır..." açıklamasını yaptı. Çekirge, yazısının ilgili bölümünde şunları kaydetti:

Sakın yapma! Seçim var ama af yok

"Bir bakan daha ne desin? İşte buradan ve en yetkili ağızdan ilan ediliyor:

- Sakın yapma kardeşim. Yerel seçim öncesi imar affı beklentisi yanlış bir beklenti. Doğru değil. Sonra zararını sen görürsün.

Zaten deprem faciası sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çok büyük bir kesinlikle açıklamıştı.

Yani: 'Artık imar affı bitmiştir... Boşuna yanlış yollara sapıp maddi manevi zarar görme.'" 

Yorumlar (3)
Sezgin akın 10 ay önce
İnsanları ocağını başlarına yıkmayı en iyi siz bilrsiniz.
Ahmet Sezen 10 ay önce
Devlet insanların kaçak yapı yapmasına izin verdiği için konuşma hakkınız var. TC ilk kurulduğu yıllardan hiç bir kimsenin evini kaçak yapmasına izin vermeyecekti. O zaman da sen böyle konuşamayacaktın.
Mahmut Sakarya 9 ay önce
Oruspu çocuklar bu vasiyi kaldırın önce oruspu çocugu tayip pe sonra ne kadar millet vekili varsa hepsine dava acam vasi yüzünden banka benden 70 bin faiz aldı param varken 1 sene ne para alabildim ne de borçu ödeyebildim neymiş kanun böyle böyle kanunu çıkaranı sikiyim ben ben adalet istiyorum Allah belasını versin
Namaz Vakti 18 Mayıs 2024
İmsak 03:53
Güneş 05:38
Öğle 13:05
İkindi 17:00
Akşam 20:22
Yatsı 22:00
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P