banner209

banner177

banner193

BURSA'YA KAR GELİYOR!

Meteoroloji'den alınan son bilgiye göre Bursa genelinde hafta sonunda itibaren kar yağışı yüzünü göstermeye başlayacak. Hafta sonuna kadar termometrelerdeki yükseliş sürerken, Pazar gününden itibaren sıcaklıklarda büyük düşüşle birlikte kar yağışı geçişleri yüzünü göstermeye başlayacak.

GÜNDEM 04.01.2024, 12:57
BURSA'YA KAR GELİYOR!

Marmara Bölgesi genelinde hava sıcaklıklarında önümüzdeki haftadan itibaren büyük düşüşler yaşanacak.

Meteoroloji tarafından yapılan tahminlere göre Bursa genelinde hafta sonundan itibaren kar yağışı geçişleri yüzünü göstermeye başlayacak.

Hafta sonuna kadar parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzünün ardından hava sıcaklığının 0 derecelere kadar düşmesi beklenirken, kar yağışı geçişlerinin öncelikle şehrin yüksek kesimlerinde görülmesi bekleniyor.

Yeni haftaya dondurucu bir havayla girecek olan Bursa genelinde hafta boyu kar yağışı geçişi yüzünü göstermeye devam edecek. 

KAR YAĞIŞI GEÇİŞLERİ SIK SIK YÜZÜNÜ GÖSTERECEK

Yapılan yeni değerlendirmeye göre, Bursa genelinde günlerce sürmesi beklenen kar yağışının özellikle şehrin yüksek kesimlerinde etkili olması beklenirken, şehir merkezinde de günbegün yağışların yer yer etkili olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı genellikle sıfırın altında eksi derecelerde seyretmesi beklenirken, gün içerisinde de dondurucu soğuklar etkili olacak.

METEOROLOJİ EKİPLER 11 OCAK'I İŞARET ETMİŞTİ

Meteoroloji uzmanları, Kocaeli, İstanbul, Yalova, Sakarya, Bursa ve Düzce için kar yağışının kesin tarihini belirledi: 11 Ocak. Bu tarihte bölge genelinde etkili olması beklenen kar yağışı, bir anda başlayacak ve bölgeyi beyaza bürüyecek.

Meteoroloji ekipleri, vatandaşları soğuk hava koşullarına karşı uyarırken, kar yağışının yoğunluğuna göre günlük hayatlarını düzenlemelerini önerdi.

Marmara Bölgesi'nde yaşayan herkes, 11 Ocak tarihinde başlayacak olan kar yağışına karşı tedbirli olmalı ve gerekli önlemleri almalıdır.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 01 Mayıs 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:56
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:06
Yatsı 21:36
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P